Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 13:00 1 407 6

Бивш ММА боец намушкал приятелката си над 17 пъти

  • мма-
  • дуейн херъл-младши-
  • убийство-
  • спорт

Друга информация за случая е, че 28-годишният боец е изхвърлил тялото на Ирен Торес в кош за боклук, който скрил в гардероба си

Бивш ММА боец намушкал приятелката си над 17 пъти - 1

Бившият боец на ММА Дуейн Херъл-младши е обвинен в убийство, след като се твърди, че е намушкал бившата си приятелка „над 17 пъти“. Друга информация за случая е, че 28-годишният боец е изхвърлил тялото на Ирен Торес в кош за боклук, който скрил в гардероба си.

Вестник New York Post и местната телевизионна станция WKRN съобщават, че Херъл е обвинен в убил 24-годишната Ирен, извън къщата, където е живяла с родителите си в Тенеси. Убийството е станало на 29 януари.

Съобщава се, че полицейските детективи разкрили, че предполагаемата атака е дошла след спор между двойката.

Според вестник „Дейли Мейл“, детективът на полицейското управление на Дери Балтимор е показал кадри за сигурност на предполагаемото нападение в съда. "Казаха ми, докато стоях там с лекаря, че тя е намушкана над 17 пъти“, твърди детективът.

След като се твърди, че е намушкал Ирен, полицията заяви, че Херъл е сложил тялото в багажника на колата си, преди да се прибере вкъщи и да я премести в кошче, което скрил в гардероба си.

Полицията също така обяви, че Херъл е изхвърлил дрехите и чантата на Ирен в близкото кошче зад супермаркет. Родителите на жертвата прегледали кадрите от охраната, когато дъщеря им не се прибрала. Твърди се, че те видели как Херъл влачи Ирен към колата.

Съобщава се, че двойката се е разделила месец по-рано и се твърди, че таткото на Ирен е отишъл в къщата на Херъл, за да се изправи срещу него. Твърди се, че Херел първоначално е казал на бащата на Ирен, че е отседнала в хотел, преди да признае, че тялото ѝ е в гардероба му.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ног

    20 1 Отговор
    Като си е хванала гадже в зоопарка да е мислила. Вече е късно да поправи грешката си. А този ще тренира бойните си умения по затворите през следващите 30-40 години. Преводът на статията е дърварски. Таткото... Те/той.

    Коментиран от #3

  • 2 Логично

    11 3 Отговор
    Така и се полага,като се е хванала с кюнец !
  • 3 Некой си

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ног":

    Страхотен превод.
  • 4 Али Соу

    5 1 Отговор
    Това бяло зайче, трябва яко да го е надразнило
  • 5 Механик

    7 2 Отговор
    Хем изхвърлил тялото, хем пък в гардероба?!
    Сожил тялото в плик , който скрил в гардероба, по-добре ми звучи.
    А инак, човекът е упражнявал традиционните си, западни ценности. Не че и тука ги няма такива де. Б0kлуци колко щеш.
  • 6 Съдбата, не се отказвай- не губиш .

    0 0 Отговор
    Лош живооот