Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 13:30 1 176 2

Феновете на Ливърпул подлудиха тима на Реал Мадрид с фойерверки пред хотела

  • фенове-
  • ливърпул-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига-
  • футбол

"Лос бланкос" пристигна в английския град още в понеделник и се настани в хотела "Albert Dock"

Феновете на Ливърпул подлудиха тима на Реал Мадрид с фойерверки пред хотела  - 1

Феновете на Ливърпул подлудиха тима на Реал Мадрид като пуснаха фойерверки пред хотела на мадричани. Мърсисайдци приемат Реал Мадрид в осминафинален двубой в Шампионска лига. Срещата на "Анфийлд" е вторник вечерта от 22:00 часа.

"Лос бланкос" пристигна в английския град още в понеделник и се настани в хотела "Albert Dock". Там "кралете" станаха жертва на "червените" фенове, които пуснаха фойерверки на входа на хотела в 2 часа през нощта.

Зарята току пред стаите на футболистите продължава повече от 30 секунди. Този номер не е необичаен за запалянковците. Почитателите на Ливърпул сториха същото на състава на Барселона преди да отстранят каталунците със 4:0 във втория полуфинален мач през 2019-а година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Знайко

    3 2 Отговор
    УЕФА трябва да накаже Ливърпул. Примерно да ги изхвърли от Европа за 1 година или пък да ги лиши от домакински мачове за 3 години.