Last news in Fakti

23 Февруари, 2023 23:30 4 945 3

Майк Тайсън: Тайсън Фюри няма да направи същите грешки като Антъни Джошуа

  • майк тайсън-
  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт

Циганският цар може да затвърди своето наследство като един от великите в спорта, като стане първият безспорен шампион в тежка категория след Ленъкс Луис

Майк Тайсън: Тайсън Фюри няма да направи същите грешки като Антъни Джошуа - 1

Майк Тайсън вярва, че Тайсън Фюри няма да направи същите грешки като Антъни Джошуа, когато се бие с Олександър Усик. Безспорен двубой в тежка категория между Фюри и Усик вероятно ще се състои в началото на април, въпреки че все още не е официално обявен.

И двамата влизат в мача без загуба в кариерата си и някой от тях ще трябва да се лиши от своя перфектен рекорд. Украинецът победи два пъти Джошуа, за да разсее всички надежди за изцяло британски блокбъстър с Фюри за всички пояси.

Циганският цар може да затвърди своето наследство като един от великите в спорта, като стане първият безспорен шампион в тежка категория след Ленъкс Луис.

Майт Тайсън знае едно-две неща относно това да бъде безспорен шампион, като властва в категорията управлявал от 1987 до 1990 г., преди шокиращото му поражение от Бъстър Дъглас.

Битката Фюри срещу Усик ще бъде интригуващ мач, особено със значителното предимство в размера, което британецът ще има пред съперника си. Тайсън обаче вярва, че размерът няма да е ключовия фактор.

Майк Тайсън говори със Спенсър Оливър от talkSPORT: „Никога не смятам, че някой е твърде малък. Просто мисля, че Тайсън Фюри няма да направи това, което Антъни Джошуа стори. Мисля, че той просто ще излезе и ще окаже голям натиск върху него. Няма да направи грешките на Джошуа“.

Тайсън също вярва, че Фюри има потенциала да управлява тежката категория за дълго време, тъй като не вижда нито един от съперниците си или изгряващи звезди, които да могат да го предизвикат. Запитан кой е най-добрият в тежка категория Железния каза: „Тайсън Фюри доказа отново и отново, че е най-добрият. Уважавам Дионтей Уайлдър и Усик с най-голямото уважение, което притежавам. Тайсън Фюри е шампионът, действащият шампион и ще бъде шампион за дълго време, ако реши да бъде, освен ако не излезе някой нов играч "Г-н. Джо Джойс е твърд, издръжлив човек. Но и той няма да го направи. Все още никой около нас не може да го направи“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тарзан фори

    3 9 Отговор
    споко майк,човека ще направи други грешки,няма защо да са точно същите най лесното нещо на този свят е да сбъркаш
  • 2 Aлфа Bълкът

    3 7 Отговор
    Усик в този двубой има преимущество и друг път се е бил с чувал.
  • 3 Болярин

    2 2 Отговор
    Хубава работа, ама циганска, сър !