Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 11:02 2 621 4

В наш елитен футболен клуб всички говорят за фалит

  • пирин благоевград-
  • футбол-
  • фалит

От клуба на този етап няма да правят друга кампания за набиране на средства, след като призоваха феновете да купуват билети

В наш елитен футболен клуб всички говорят за фалит - 1

На този етап община Благоевград няма да помага на Пирин, което усложнява допълнително финансовото състояние на клуба, научи "Мач Телеграф". Наши източници разкриха, че сред голяма част от служителите, играчите и треньорите на "орлетата" все по-често се говори за фалит, а шансовете на отбора да остане в елита на България са нищожни, а в Благоевград не се заблуждават в обратното.

Въпреки цялата тежка ситуация в тима, футболистите и треньорите са демонстрирали настроение по време на тренировките през седмицата и ще направят всичко по силите си, за да зарадват феновете на Пирин с успех над Черно море днес. Появилите се информации, че Чебраилс Макрекис ще ходи в Ботев Пловдив се оказаха неверни и на този етап единственият, напуснал клуба в посока Септември София, е Красимир Станоев.

Напомняме, че трансферният прозорец в България затваря утре. През седмицата лек проблем е имал само Венцислав Бенгюзов, но го е преодолял и ще бъде на линия за срещата с "моряците". Така освен Христофор Хубчев, който вече е изписан от болницата и се възстановява в домашния условия, друг контузен на практика няма. По всяка вероятност Вячеслав Велев ще започне като централен защитник, а в средата на терена ще играе Димитър Тонев.

От клуба на този етап няма да правят друга кампания за набиране на средства, след като призоваха феновете да купуват билети.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Махмуд

    4 1 Отговор
    Нормално. ФК Пирин е във фактически фалит.
  • 2 Стоян Александров

    5 3 Отговор
    Само да напомня, че НАЙ- ГОЛЕМИ И НАЙ- ВЕЛИКИЯ ФУТБОЛЕР НА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 300 ГОДИНИ БАЙ ВИ МИТЮ БЕРБОЛИНОВ НАЛИ Е ОТ ТАМ, НЯМА ЛИ ДА ДАДЕ НЯКОЯ СТОТИНКА ЗА РОДНИЯ СИ КЛУБ ? ИЛИ Е ПОД НИВОТО МУ ! А ДАЛИ Е НА НИВОТО МУ ДА ОПРАВИ БФС И БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ? ДОРИ ЗА РОДНИЯ СИ КЛУБ НЯМА СТИНКИ ПАЛЯЧОТО, ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ НЯМА..
  • 3 Ивайло Табаков

    3 1 Отговор
    Тук въпросът е само, дали тотаджиите от Черно море ще ударят едно рамо и дружно ще го играят 1-ца, да закърпят бюджета
  • 4 да да

    1 0 Отговор
    Селската група ще бъде много силна !.....