Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 14:30 1 060 0

Едва спасиха от линч президент на футболен клуб, плюл по феновете (ВИДЕО)

  • тернана-
  • футбол-
  • серия б-
  • президент-
  • фенове

Веднага след мача президентът на клуба Стефано Бандеки не сдържа нервите си и отиде да разговаря с феновете на отбора, като се стигна до грозни сцени

Едва спасиха от линч президент на футболен клуб, плюл по феновете (ВИДЕО) - 1

Ситуацията във втородивизионния италиански Тернана продължава да ескалира. След поредната загуба в шампионата от тима на Читадела с 1:2 у дома, наставникът на тима Аурелио Андреацоли хвърли оставка. Веднага след мача президентът на клуба Стефано Бандеки не сдържа нервите си и отиде да разговаря с феновете на отбора, като се стигна до грозни сцени.

Босът на Тернана си позволи да плюе по привържениците на отбора, като за това призна самият той пред медиите. Бандеки се оправда обаче, че първи са започнали феновете.

„Вярно е, че плюх по феновете, но те ме наплюха първи. Аз може да съм християнин, но когато ме ударят по едната буза, не мога да обърна и другата. Давам пари за този клуб, а те ме плюят. Феновете са тези, които трябва да променят отношението си”, защити се президентът на Тернана.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА