Last news in Fakti

1 Март, 2023 07:30 1 655 2

Моуриньо ще съди съдията, заради когото го изгониха

  • рома-
  • жозе моуриньо-
  • серия а-
  • червен картон-
  • кремонезе

Може да съм емоционален, но не съм луд

Моуриньо ще съди съдията, заради когото го изгониха  - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо не скри яда си след загубата с 1:2 от Кремонезе в мач от 24-ия кръг на Серия “А”. “Вълците” пропуснаха да се изравнят по точки с Интер и Милан, а в самото началото на второто полувреме португалецът беше изгонен заради остри реплики към четвъртия съдия Марко Сера.

„Може да съм емоционален, но не съм луд. За да реагирам по този начин, явно е имало причина. Трябва да видя дали мога да заведа дело. Главният съдия ми даде червен картон, защото за съжаление четвъртият рефер няма капацитета да разбере какво ми каза. Бих искал да знам дали има аудио записи. Изобщо не искам да обръщам внимание, че Сера е от Торино, а в неделя играем срещу Ювентус”, коментира гневният Моуриньо.

„За първи път в кариерата ми четвъртият рефер говори с мен по този начин. Беше несправедливо. След края на мача отидох да говоря с тях. Пичини, който бе четвърти рефер в последния мач, когато бях изгонен, ми каза да се извиня на Сера. Казах на Сера, че трябва да покаже кураж, характер и да обясни какво се е случило, но се оказа, че той има проблеми с паметта”, заяви още Специалния.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айдее

    5 4 Отговор
    И тоя си повярва
  • 2 Лили

    1 0 Отговор
    Моуриньо не заслужаваше червен картон.Той ,както и други треньори се бори за истината и реагира емоционално.В днешният забързан век,век на фалшификати е често срещана тезата: Да бъдеш далече от простащината,но да вярваш на глупака".Много често съдиите допускат грешки.И не желаят да им се противопоставят за грешките.Затова с тяхното величие раздават повсеместно жълти картони.Мачът ще го повтарят на 2март от 18ч и на 3 март от 16ч по Ринг TV. Може да разберете обективността.Всъщност Ч.Б.МАРТА.БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ,ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ.