27 Февруари, 2023 08:30 1 004 0

Златан Ибрахимович: Чувствам се способен и съм свободен да правя това, което обичам

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • серия а-
  • аталанта

Много ми липсваха феновете, благодаря им, че ми дадоха сила, адреналин и мотивация да продължа

Златан Ибрахимович: Чувствам се способен и съм свободен да правя това, което обичам - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович се завърна в след повече от 280 дни отсъствие по терените в мача на неговия Милан срещу Аталанта от 24-ия кръг на италианската Серия “А”. “Росонерите” победиха с 2:0, но Ибрахимович не допринесе за успеха. Въпреки това с влизането си в 74-ата минута 41-годишният швед се превърна в най-възрастният футболист, обличал някога екипа на Милан.

„Много ми липсваха феновете, благодаря им, че ми дадоха сила, адреналин и мотивация да продължа. Без тяхната подкрепа щеше да е много трудно. Толкова добре не съм се чувствал през последната година и два месеца. Чувствам се способен да правя това, което мога. Свободен съм да правя това, което обичам. Направих две или три тренировки и играх 15 минути, представете си какво мога да направя с още тренировки. В момента точно те ми липсват. Ако не си поставям цели, тогава се отпускам и започвам да се чувствам сякаш съм останал в миналото. Не искам да съм тук заради това, което направих преди една, пет или десет години, а заради това, което правя в момента“, каза футболистът пред италианската медия DAZN.

Ако Ибрахимович остане в същата форма и не допусне нова контузия, той има шанса да се превърне в най-възрастния играч, вкарвал гол в Серия “А”. Към момента рекордът се държи от Алесандро Костакурта, който вкара последното си попадение на възраст от 41 години и 25 дни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА