Last news in Fakti

2 Март, 2023 21:45 4 199 12

Босът на ПИМК: Колежа ще е готов на 31 март!

  • пимк-
  • илиян филипов-
  • колежа-
  • стадион христо ботев-
  • футбол

Имах ангажимент към Зингаревич и го изпълних

„Имах ангажимент към Зингаревич и го изпълних. В първата година събрах мои приятели бизнесмени и помогнахме финансово за издръжката на отбора. За това време стадионът трябваше да е готов. Получихме проектите на 7 ноември 2022 и от тогава работим на пълни оборити. Разчетите са на 31 март да издам стадиона за приемателна комисия. Всичко е обсъдено. Всички забележки са отстранени на 100%. Да не говорим, че част от тях са от предишния строител“. Това заяви босът на ПИМК Илиян Филипов.

„Не знам защо на една пресконференция се чудеха какво да намерят, за да не се построи стадиона. Ако искате нещо да не се случи създайте комисия. Комисията казва ние не трябва да съставим възлагателно писмо, а тя имз такъв ангажимент- в точка 2 на решението на ОбС гласи, че всички актове, протоколи и възлагателни писма по строителството са задължение на комисия, съставена от кмета с председател Тошко Тодоров. Аз съм поел анагажимент към Зингаревич и ще го изпълня. Говорих с моите юристи – какво бих загубил – това са тези 5 милиона.

Ясно казвам аз съм ботевист връщам всички на стадиона. Напук на хората, които искат да не се построи стадиона, аз ще го завърша.

Един от тях е Борис Гиздаков – той не иска да стане стадиона. Той днес лично е твърдял, че не трябва да се дава възлагателно писмо. Като какъв беше той в комисията? Колкото и да иска Гиздаков да не стане стадиона и да пречи аз казвам - стадионът ще е готов на 31 март. Гиздаков не иска Ботев да приеме Левски на Колежа. Виждам заплаха, че ако Зингаревич си тръгне отиваме в А- регионална група и затова Колежа ще бъде готов на 31 март тази година“, заяви Филипов пред 7/8 ТВ.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колеж

    7 1 Отговор
    И пимк са като отблъскващи се магнити ...пу
  • 2 драйвър бг

    16 1 Отговор
    аз все се чудих какво прави с парите които краде от шофьорите
  • 3 Тираджията

    14 1 Отговор
    Ти ли "Лисицо".Колко колеги прецака.
  • 4 Иво

    7 2 Отговор
    колежа някво даскало ли е ?

    Коментиран от #12

  • 5 Ей страшен си Илияне

    16 1 Отговор
    Недей да лъжеш.....Той бил ботевист и едва ли не от добра воля връща техника и работници на строежа. Истината е че още в деня след като ги изтегли го привикаха в София и му помогнаха да размисли. Всички в транспортния бранш знаем кой стои зад Пимк, и кой дава нарежданията. Като ти кажат да строиш. ...Ще строиш ако трябва без пари защото така ти нареждат
  • 6 Супер

    3 6 Отговор
    Браво на Илиан!
  • 7 Васко

    3 4 Отговор
    Това е мъжка приказка! Умните от малко схващат. Обикновените хора разбират.... феновете поздравяват строителите.
  • 8 Празник

    4 0 Отговор
    На пук на всички. Стадионът ще стане.
  • 9 Коментар

    3 5 Отговор
    Пловдив - в почит и уважение към хората които строят за клуба , наречен Ботев! Това ще се помни. Историята не се забравя. Тя се препредава. Завинаги остава построеното.
  • 10 Всички заедно

    3 2 Отговор
    Всичко се прощава. (Денят за прошка мина). Илиане, браво момче!!! Няма да забравим!
  • 11 Брада

    5 5 Отговор
    Стадион красавец. Строителство без политика. Единствено спорт. Любов. Сила. Красота. Фенове, милеещи за отбора. Безсънни нощи. Безкрайни дни. Победи. Задоволство. Отмъщение. Фейрплей. Ето това е Ботев.
  • 12 един от многото

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Иво":

    От много години , учат там едни момчета да играят футбол , но не им се получава. На терена те са недвижимата собственост на чорбаджията и вечер в чалготеките стават подвижната!