Last news in Fakti

2 Март, 2023 22:00 2 218 0

ВИДЕО на млад фен на Ливърпул обиколи света за броени часове

  • ливърпул-
  • футбол-
  • висша лига-
  • фен-
  • трент александър-арнолд

Млад привърженик на мърсисайдци попадна под светлините на прожекторите, след като получи фланелка от любимеца си, а именно Трент Александър-Арнолд

ВИДЕО на млад фен на Ливърпул обиколи света за броени часове - 1
Снимка:

Видео на млад фен на Ливърпул обиколи света за броени часове. „Червените“ победиха Уулвърхемптън с 2:0 в отложен мач от седмия кръг на Висшата лига, а интересна ситуация се разви на трибуните след края на срещата.

Млад привърженик на мърсисайдци попадна под светлините на прожекторите, след като получи фланелка от любимеца си, а именно Трент Александър-Арнолд. Момчето пожела с плакат трикото на №66, като този транспарант беше видян лично от мениджъра на клуба – Юрген Клоп.

Германецът отчете това и показа на Трент къде трябва да даде фланелката си и той го направи с удоволствие. Когато я получи, младокът изпадна в безпрецедентен транс, след като започна да скача от радост на „Анфийлд“, тъй като не можеше да повярва какво му се случи.

Неговата реакция веднага беше споделяна от повечето футболни фенове.

Вижте трогателната сцена:


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА