Last news in Fakti

3 Март, 2023 09:00 1 328 4

Бившият премиер на Катар: Не съм фен на футбола и не ми харесва инвестицията в Манчестър Юнайтед

  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • шейх ясим бин хамад ал тани-
  • инвестиция

Някои от синовете ми харесват идеята, но винаги обсъждат нещата с мен

 Бившият премиер на Катар: Не съм фен на футбола и не ми харесва инвестицията в Манчестър Юнайтед - 1

Бащата на катарския шейх, който е отправил оферта за покупката на Манчестър Юнайтед, призна, че не харесва тази инвестиция на сина му. Шейх Ясим бин Хамад Ал Тани има голямо желание да стане собственик на “червените дяволи” и предлага 4,5 милиарда лири за клуба. Баща му, който е бивш премиер на Катар, обаче заяви, че се интересува от футбол и не мисля, че това е добра реклама за страната.

“Не съм фен на футбола. Не ми харесва тази инвестиция, но може и да се получи”, заяви шейх Хамад. “Някои от синовете ми харесват идеята, но винаги обсъждат нещата с мен. Те натискат много сделката да се осъществи, но това не е по моята специалност”, допълни той.

Шейхът разкри, че е бил против Катар да бъде домакин на Световното първенство, което се проведе в страната миналата година, но впоследствие е видял, че това е било положително за държавата. “Мислех си, че това са много пари и усилия, които могат да се вложат в нещо друго, което да бъде добро за хората и страната. Но ако ме попитате сега, ще ви кажа, че имаше много позитивни последствия. И не само това, че постави Катар на картата. Много хора посетиха страната от цял свят, някои дойдоха за първи път”, обясни шейх Хамад.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ученика

    0 2 Отговор
    То и Аллах не харесва баш инвестицията в това човечество ама търпи и такива като него...

    Коментиран от #3

  • 2 Синеокия шейх

    1 0 Отговор
    Не е Ясим а Джасим.
  • 3 Нещо си

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ученика":

    Много близо до аллаха,последно кога разговаряхте

    Коментиран от #4

  • 4 Ученика

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Нещо си":

    Всичко е Съдба едни бият тупана, други събораъ парсата...