Last news in Fakti

21 Март, 2023 20:15 1 839 2

Наша световна и трикратна европейска медалистка пак влиза в болница

  • станимира петрова-
  • бокс-
  • спорт-
  • болница

Това разкри бившият треньор на на женския национален отбор по бокс и настоящ съюзен треньор към федерацията Петър Лесов

Наша световна и трикратна европейска медалистка пак влиза в болница - 1
Снимка:

Четирикратната носителка на Купа „Странджа“, световна и трикратна европейска златна медалистка Станимира Петрова ще трябва да се подложи на още една операция след бъбречната криза, която получи.

Това разкри бившият треньор на на женския национален отбор по бокс и настоящ съюзен треньор към федерацията Петър Лесов.

“Състоянието на Станимира Петрова в момента е стабилно. Разговарях с нея днес по телефона. Щом се приберат на 27-и, на 28-и влиза за още една операция във Военна болница, за да отстранят и другия камък", коментира Лесов.

Станимира Петрова изживя истински кошмар заради камъни в бъбреците и трябваше да се завърне по спешност от Индия, за да се подложи на хирургическа интервенция.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    4 1 Отговор
    Боксьорки,щангистки, боркини свободен и класически стил ,все "типично женски" спортове ,пък сме яко против джендърството ,не разбрахте ли ,че споменатите са първопроходниците на транссексуалните измишльотини.
  • 2 Москвича

    2 0 Отговор
    Млатенето с ъперкъти в бъбреците, води до това. Страхотен спорт, още повече - подходящ за жени...