Last news in Fakti

22 Март, 2023 07:30 1 516 0

Селекционерът на Норвегия бесен заради контузията на Холанд

  • норвегия-
  • стале солбакен-
  • ерлинг холанд-
  • футбол-
  • манчестър сити

След тази пресконференция повече няма да чуете името му от моята уста за следващите 10-11 дни

Селекционерът на Норвегия бесен заради контузията на Холанд - 1

Селекционерът на Норвегия Стале Солбакен не скри гнева си заради контузията на звездата на отбора Ерлинг Холанд. Нападателят на Манчестър Сити бе освободен от състава, след като пристигна на лагер-сбора с проблем в слабините, който не му позволява да вземе участие в срещите с Испания и Грузия от европейските квалификации. В крайна сметка бе взето решение той да се завърне в Англия, където да се възстановява.

"В хотелската ми стая в 00:00 часа снощи пристигна един много счупен Холанд. Той бе получил удар. След тази пресконференция повече няма да чуете името му от моята уста за следващите 10-11 дни. Повече няма да отговарям на въпроси, свързани с него. Казах на доктора на националния отбор, че това просто е невъзможно. Имайки предвид, че аз съм малко агресивен треньор, му казах, че това не може да бъде истина. Той трябваше да остане с нас. Опитах се да убедя докторите, че трябва да почакаме няколко дни, за да видим дали има подобрение. Това обаче се оказа безполезно. Контузията си е контузия и той няма да е готов за никой от мачовете", заяви Солбакен.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА