Last news in Fakti

22 Март, 2023 09:00 858 0

Байерн поднови сделка за 130 млн. евро

  • байерн мюнхен-
  • алианц-
  • футбол

Партньорството на баварците с Алианц датира още от 2000 година

Байерн поднови сделка за 130 млн. евро - 1


Байерн поднови своя договор със застрахователната компания Алианц. Дългосрочният контракт между двете страни е до 2033 година и е на стойност 130 милиона евро.

Партньорството на баварците с Алианц датира още от 2000 година. Компанията държи правата на стадиона в Мюнхен, който беше открит през 2005 година.

"Байерн продължава своите дългосрочни сътрудничества. Щастливи сме от това поредно преподписване на договора. Имаме много общо успехи през последните над 20 години. Искаме да открием нови епизоди и идеи от това забележително партньорство", заяви изпълнителният директор на баварците Оливер Кан, цитиран от Ройтерс.

В последното десетилетие Алианц придоби над осем процента от акциите на клуба от Мюнхен, който се намира на второ място в класирането в Първа Бундеслига.

Производителят на автомобили Ауди и концернът за спортна екипировка Адидас също държат по малко над осем процента от собствеността на Байерн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА