Last news in Fakti

22 Март, 2023 12:00 1 862 0

Дани Алвеш отправи прочувствено послание към бившата

  • дани алвеш-
  • йоана санц-
  • футбол-
  • сексапил-
  • секси

Бразилецът продължава да е в затвор в Каталуния, след като бе арестуван в началото на януари по обвинение в изнасилване

Дани Алвеш отправи прочувствено послание към бившата - 1

Бившият защитник на Барселона Дани Алвеш отправи прочувствено послание към своята бивша жена Йоана Санц, която обяви раздялата си с него с пост в социалните мрежи само преди седмица.

Бразилецът продължава да е в затвор в Каталуния, след като бе арестуван в началото на януари по обвинение в изнасилване. Той вече на два пъти получи отказ да бъде освободен под гаранция и продължава да е задържан под стража докато чака да започне делото срещу него. Ако бъде признат за виновен, той е заплашен от затвор от 4 до 12 години.

“Скъпа моя Йоана, това бяха осем години на любов, уважение и взаимна грижа. По-специално последните няколко години с теб всичко изглеждаше по-лесно и по-приятно. Ти и моите деца, Дани Фильо и Виктория, са най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало. Ще продължа да се боря, както винаги съм го правил, вярвайки в себе си и с подкрепата на всички онези, които знаят кой съм всъщност. Ще се боря докрай с безусловната любов на моите деца, моите родители и всички онези, които продължават да са до мен, за да мога да докажа своята невинност,” пише Алвеш.

Бразилецът и Йоана Санц започват своята връзка през 2015 година, а двойката се жени през 2017.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА