Last news in Fakti

24 Март, 2023 14:14 2 418 3

Мъри Стоилов прави важен план за Левски...

  • левски

Стоилов следи "сините" юноши

Мъри Стоилов прави важен план за Левски... - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов и част от неговия екип използваха почивните дни на представителния тим, за да обърнат повече внимание на работата в детско-юношеската школа на "Герена".

Треньорското ръководство е в непрекъснат контакт с шефа на академията Йончо Арсов. Той спазва стриктно методиката, спусната му от Стоилов.

Още отсега се обсъжда кои таланти могат да бъдат включени в лятната подготовка на мъжкия тим на Левски, пише "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    11 6 Отговор
    До кога държавата ще подпира и толерира този отбор.Да си платят задълженията и да отиват във В група.Както ЦСКА извършва целият път,така и Левски трябва.Стига с този двоен аршин.

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    12 7 Отговор

    До коментар #1 от "Красимир Петров":

    Кросьоо не пиши глупости цска ФАЛИРА и ощетиха държавата с 20 и няколко милиона , обединиха се два отбора от Б група Литекс и Етрополе, избрахте ДАЛАВЕРАТА. Специално за МЕНТЕТО направиха нова лига и не са извървели никакъв път !

    Коментиран от #3

  • 3 Цска

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Левски Фалира Кога ще върнат парите на господин Божков