Last news in Fakti

24 Март, 2023 15:52 1 211 1

Попето иска още един от Левски в националния

  • ивелин попов-
  • футбол-
  • левски-
  • национален отбор-
  • андриан краев

Попето отговори положително на запитване в социалните мрежи на „Трибуна Левски“ дали роденият във Враца халф е трябвало да попадне в селекцията на Младен Кръстаич за предстоящите двубои

Попето иска още един от Левски в националния - 1

Лидерът в полузащитата на Левски Ивелин Попов изрази мнение, че колегата му Андриан Краев е заслужавал да получи повиквателна за мачовете на националния отбор на България срещу Черна гора (24 март) и Унгария (27 март).

Попето отговори положително на запитване в социалните мрежи на „Трибуна Левски“ дали роденият във Враца халф е трябвало да попадне в селекцията на Младен Кръстаич за предстоящите двубои.

Андриан Краев има два мача за България. Той прави своя дебют на 9 юни при равенството с Губралтар, а три дни по-късни участва и при нулевия хикс с Грузия. И в двата мача Крае играе по 90 минути.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бре този

    5 3 Отговор
    Бездарник - пенсионер няма работа в националния, а той има претенции хора да вкарва!