24 Март, 2023 20:00 2 017 5

Антъни Джошуа тренира като Роки Балбоа!

  • антъни джошуа-
  • роки балбоа-
  • бокс-
  • спорт-
  • джърмейн франклин

Джошуа сега работи с третия си треньор в рамките на две години, докато Дерик Джеймс ще се стреми да го върне на пътя към битката за световната титла

Антъни Джошуа тренира като Роки Балбоа!  - 1
Снимка: Instagram

Антъни Джошуа е вдъхновен от тренировъчните методи на Роки Балбоа преди завръщането му на ринга срещу Джърмейн Франклин. Ей Джей се изправя срещу американеца на 1-и април в O2 Арена в Лондон. Бившият световен шампион в тежка категория няма победа от 2 години, след като загуби титлите си от Олександър Усик през септември 2021 г., преди да падне и във втората им битка през август миналата година.

Джошуа сега работи с третия си треньор в рамките на две години, докато Дерик Джеймс ще се стреми да го върне на пътя към битката за световната титла. Джошуа е бил вдъхновен от покойната звезда в тежка категория Ърни Шейвърс преди предстоящата си битка и също е използвал тренировъчни методи, станали известни във филмовата поредица Роки, като сеченето н дървета.

„Просто правех проучване за бокса и попаднах на Ърни Шейвърс, който беше известен като един от най-силните ударячи. Той сечеше дърва и това беше тяхната форма на упражнения за сила и кондиция. Фокусирах се повече според методите от старата школа, силата и кондицията са голяма част от спорта сега, но мисля, че има разлика между силата и кондицията вътре и извън тренировъчния лагер. Мисля, че цепенето на дърва е добро за ротационната мощност, от това, което проучвах. Също така прави добро съдържание в Instagram!“, обяви Джошуа.

Джошуа може да се изправи срещу огромен противник, ако преодолее Франклин, тъй като неговият промоутър Еди Хърн наскоро изложи план за Ей Джей, който включва хитови битки срещу Дилиън Уайт и Дионтей Уайлдър по-късно през годината. Хърн смята, че Джошуа е бил умен да премести тренировъчния си лагер в Америка за предстоящата битка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Днешния спорт е букмейкърски цирк!Тези са НЕ добре платени циркови артисти!
  • 2 Гошката

    0 0 Отговор
    Уайлдър и Фюри никога няма да играят срещу Джошуа,просто защото Джошуа знае,че това няма да бъде просто загуба по точки,а загуба с КО
  • 3 Тъпак знае ли че това дърво

    4 0 Отговор
    Което сече е по полезно за земята от него
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 психо

    0 0 Отговор
    този е изпята песен вече, както и да тренира психиката му тотално е пречупена