Last news in Fakti

27 Март, 2023 22:00 1 399 2

Антъни Джошуа вече е започнал да мисли за битка

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • дилиан уайт

Лондонските съперници се сблъскаха за първи път в аматьорски турнир през 2009 г., който Уайт спечели по точки

Антъни Джошуа вече е започнал да мисли за битка - 1
Снимка:

Антъни Джошуа вече е започнал да мисли за битка през лятото с Дилиан Уайт, като разкрива, че жестокият начин, по който спечели последния им бой, остава любимият му нокаут. Лондонските съперници се сблъскаха за първи път в аматьорски турнир през 2009 г., който Уайт спечели по точки. Шест години по-късно те се срещнаха при професионалистите за британската титла и 33-годишният Ей Джей спечели победата с жесток нокаут след ъперкът.

Преди това Джошуа трябва да се справи с Джърмейн Франклин в събота. Смята се, че ако Ей Джей победи, ще бъде обявен и мач отново с Дилиън Уайт.

Подгряването вече започна с Джошуа, който класира бруталния нокаут по-високо от победите си за световната титла над Чарлз Мартин, Доминик Бризийл, Владимир Кличко и Кубрат Пулев.

Когато DAZN го попита за любимия му нокаут, безмилостният Джошуа каза: „Бих казал ъперкът на Дилиан Уайт. Кличко се изправи на крака. Дилиан беше поставен в безсъзнание, трябваше да чакат да се възстанови. Това е окончателен нокаут.“

Дори след две сбивания има уважение между бившите лоши момчета. През 2019 г. Уайт се боксира в ъндеркартата на Ей Джей в Саудитска Арабия и прелетя до Близкия изток и седна до майката на своя съперник.

Когато Уайт победи Франклин през ноември, той справедливо предположи, че е осигурил следващата битка с Ей Джей. Но промоутърът Еди Хърн се отказа, когато се разбра, че Франклин - който впечатли много хора в 12-рундовата битка - получава големи пари на фона на загуба.

И Костотрошача не се сдържа, казвайки пред вестник „Сън“: „На всички беше казано, на всички фенове на бокса, че победителят от мен и Франклин ще се бие с Ей Джей. Така че това е скапана работа. Можеше да е по-добре да загубя битката с Франклин и да получа битката с Ей Джей!“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дъррльо

    4 0 Отговор
    Това да не е заглавие, преведено с гугъл транслейт? Че малко звучи като: ден първи: започвам да мисля за..., ден втори: мисля, че започнах да мисля за... Малко като с диетите, които винаги са от утре.
  • 2 незнайко

    0 0 Отговор
    Щом е започнал да мисли за битка, значи е привършил ПАРИТЕ !!!