Last news in Fakti

28 Март, 2023 09:54 3 781 2

ММА боец нокаутира рапър във въргал

  • марвин ветори-
  • мма-
  • спорт

Състезателят на UFC в средна категория беше в Милано, за да гледа Иван Зуко и Джърмейн Браун - хедлайнери на последното шоу на DAZN, когато неговият приятел се замеси в кавга

ММА боец нокаутира рапър във въргал - 1
Снимка:

Марвин Ветори очевидно е бил уловен от камерата да удря рапъра и професионален боксьор Омар Нгуале Илунга на боксово събитие в Италия. Състезателят на UFC в средна категория беше в Милано, за да гледа Иван Зуко и Джърмейн Браун - хедлайнери на последното шоу на DAZN, когато неговият приятел се замеси в кавга.

Твърдението идва от репортера на MMA Ал Зулино, който публикува видео, показващо, че Ветори нанася удари в масовото сбиване, когато се намеси, като забеляза един от приятелите си в беда. Ветори нокаутира италианския рапър Тони Ефе.

Миналата седмица Ветори беше в Лондон, състезавайки се срещу Роман Долидзе в ъндъркартата на Леон Едуардс – Камару Усман на UFC 286.

29-годишният играч впечатли със своите поразителни способности, преди да си тръгне с победа с единодушно съдийско решение благодарение на 30:27, 29:28 и 29:28 точки от съдиите. След двубоя той предизвика трима от най-добрите UFC състезатели в средна категория.

„За първи път майка ми дойде и ме гледаше в UFC. Не можех да загубя пред нея. Обратно в колоната за победи. Не ме забравяйте. Продължавам да подобрявам играта си и се гордея с всичките си удари тази вечер. Джаред Канониер, Алекс Перейра, Израел Адесаня, подредете ги.“


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аве

    11 0 Отговор
    Каква е тая статия "бyламач"? Нищо не разбрах, "тоя, ония.. "?

    Коментиран от #2

  • 2 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аве":

    Ха де? Единия ударил другия нокаутирал.