Last news in Fakti

28 Март, 2023 08:00 3 457 4

Какво се случва в Милан? Голям брой футболисти напускат!

  • милан-
  • футбол-
  • заплати-
  • серия а-
  • селекция-
  • чистка

Твърди се, че мярката ще се предприеме, за да бъде свит бюджетът за заплати на отбора от Милано

Какво се случва в Милан? Голям брой футболисти напускат! - 1
Снимка: БГНЕС

Милан планира сериозна промяна в състава си по време на трансферния прозорец през лятото, предава италианската платформа Calciomercato. Очакванията са голям брой играчи да напуснат “росонерите” след края на шампионата. Твърди се, че мярката ще се предприеме, за да бъде свит бюджета за заплати на отбора от Милано.

Сред спряганите имена за напускане на “Джузепе Меаца” са вратарят Чиприан Татарушану, защитниците Сержиньо Дест, полузащитниците Фоде Бало-Турер, Тиемуе Бакайоко, Ясин Адли, Браим Диас и нападателите Дивок Ориги и Анте Ребич.

Летните цели пред Милан за входящи трансфери са халфът Марко Асенсио от Реал Мадрид и полузащитникът Усем Ауар от френския Лион, чиито договори с настоящите им клубове изтичат в края на този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Флашко

    6 2 Отговор
    "Милан" ще е вече целият,като Дивок Ориги. Ще е дивак и ще се Орига шумно по стадионите.
  • 2 Зевзек

    3 0 Отговор
    Половината напуснали недоволни футболисти ще се завърнат в родната Африка, където заплатите на всички са 100 пъти, дори 1000 пъти по-ниски от заплатите в Милан. А другата половина футболисти ще се завърне в родните Бразилия и Аржентина в която има 100% годишна инфлация.
  • 3 Тито

    5 1 Отговор
    Италия е фалирала страна няма вече парички нещата ще отидат на много зле в цяла Европа.
  • 4 Обективно.

    1 0 Отговор
    Всички цитирани до един са смъртни резерви, с изключение донякъде на Брахим Диаз, чиито наем изтича, но той така и не впечатли особено и едва ли ще активират опцията за откупуването му. И ако въпросните футболисти наистина напуснат и на тяхно място бъдат привлечени двама свестни играчи, на които може да се разчита в титулярния състав, реално Милан ще стане по-силен отбор.