Last news in Fakti

28 Март, 2023 09:18 981 5

Слуховете за завръщане на Меси и Обамеянг в Барселона се засилват

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • пиер-емерик обамеянг

Деликатната финансова ситуация, през която преминава каталунците, принуждава ръководството на клуба да заложи на политика без входящи трансферни разходи и привличане на свободни агенти

Слуховете за завръщане на Меси и Обамеянг в Барселона се засилват - 1

Барселона започва от рано работата си по подготовката на отбора за следващия сезон 2023/24. Деликатната финансова ситуация, през която преминава каталунците, принуждава ръководството на клуба да заложи на политика без входящи трансферни разходи и привличане на свободни агенти. Това прави в известен смисъл възможно привличането на двама от любимците на отбора - Пиер-Емерик Обамеянг и Лео Меси.

Габонецът преминава през трудна ситуация в Челси, след като напусна Барселона миналото лято. Присъствието му в титулярния състав на "сините" от Лондон е сериозно намалено и освен това не е сред картотекираните за участие в Шампионската лига, което прави напускането му твърде възможно.

С аржентинската супер звезда пък положението стои малко по-различно. За момента той е в добри отношения с настоящия си клуб - Пари Сен Жермен, но договорът му изтича на 30 юни тази година. Неговото подновяване все още не е гарантирано и парижани все още чакат световният шампион да реши къде ще продължи кариерата си през следващия сезон. Вариантът за връщане в Барселона все повече изглежда като възможен за поставяне на масата, въпреки че това ще предизвика икономически казус за каталунците, който не е лесен за разрешаване.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гръндж

    0 0 Отговор
    Обама и Янг ще месят тясту.
  • 2 секуро

    0 0 Отговор
    Сушоарите в "Бааааарцелооонаааа"-та дали работят? А в къщата на Баце всичката ли работи?
  • 3 Супер звездата

    1 0 Отговор
    Вече е супер зрител от близо, а на габонецът отдавна му беше време да си отвори бръснарница нейде из Африка.
  • 4 ковачев

    0 0 Отговор
    намери си друг кумир например някой нидерландец те имат най яката школа в света аз видял отблизо съвет иди и виж и после пиши този и има много пари и парите му го правят някакъв футболист по добри от меси има два отбора в аржентина ,нидерландия и англия на тоя франсетата и арабите добре ,чеми даваът да бие по накой ъглов
  • 5 Радостин

    1 0 Отговор
    Слуховете,че Меси е медиен балон се засилват.