Last news in Fakti

28 Март, 2023 12:00 3 169 18

Цветомир Найденов: Кръстаич с лекота ще ни класира за Евро 2024!

  • цветомир найденов-
  • футбол-
  • цска 1948-
  • национален отбор

Долу ръцете от Господин Младен Кръстаич!

Цветомир Найденов: Кръстаич с лекота ще ни класира за Евро 2024! - 1
Снимка:

Бълтария допусна тежко поражение на "Пушкаш Арена" от Унгария с 0:3, като по този начин значително лимитира шансовете си за класиране на Евро 2024. Националният ни отбор по футбол загуби и предишната си среща от квалификациите за Европейското първенство - срещу Черна гора с 0:1.

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов сподели в социалните мрежи своето мнение, като наблегна на това, че Ивайло Чочев не е повикан в националния отбор и подходи с ирония към треньора Младен Кръстаич.

"Да, загубихме една битка с Унгария заради липсата на спортно щастие и съдиите, но съм твърдо убеден, че Господин Младен Кръстаич ще спечели войната и ще постигне с лекота класиране за Евро 2024!

Забелязвам, че редица нездрави членове на обществото наречено “ Футболните хора” задават въпрос на Господин Младен Кръстаич : Защо не играе Ивайло Чочев ?
Така. Защо да играе ?! - риторично. Съмнителен е просто. Много съмнителен! Чочев е дефанзивен халф, а има за последните 2 сезона над 30 гола и 15 асистенции. Дефанзивният халф във футбола трябва да брани, а не да ми вкарва голове. Следователно : Господин Младен Кръстаич е прав да пуска в игра друг дефанзивен халф с 1 гол и 0 асистенции в последните 2 сезона! Долу ръцете от Господин Младен Кръстаич!", написа Найденов.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    43 7 Отговор
    Точно заради Цеките футбола ни е на този хал.Какво се хили като тиква.

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Най-доброто, с което

    28 4 Отговор
    България разполага е един сърбин. Мутрите във футбола дотам ни докараха. Следващия ще е човек на Путин, бъдете рахат !
  • 3 Казва се:

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Какво се хилиш като сцепена тиква на плет !
  • 4 СЗО

    25 2 Отговор
    Все се чудя на някои хора, дали ги мислят предварително тези тъпотии дето ги говорят, или просто им идва от вътре.
  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "Делю Хайдутин":

    Ами нали тоА засили Черепа към гилотината ‼️‼️‼️
  • 6 Перо

    24 1 Отговор
    Ортаците на Черепа отдавна трябваше да са в затвора, но Домусчиеви и тиквата спасиха мошениците Найденови!
  • 7 Каза чорбаджията

    9 0 Отговор
    и пръ.дна срещу публиката...

    Коментиран от #9

  • 8 1234

    6 0 Отговор
    Съмнително кво прави карабельов в националния,съмнително е защо един от на бързите бг футболисти Минчев не играе,друг бърз и с най много гол+пас в последните три години също е резерва (Жоро русев)
  • 9 Вън Микре от армията

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "Каза чорбаджията":

    Това направиха Насо обецата и помака от Микре
  • 10 Футболист

    12 0 Отговор
    Много хора разбират от футбол. Това е повече от ясно. Щом го гледа по телевизора, значи разбира.
    Но това, съвсем не е така.
    А снощи нещата бяха плачевни. Този сърбин не знам кой го е довел, но определено няма да направи нищо. А това, че нашите се разхождат по терена и нямат грам идея защо са там е видно. Ще пропуснем и този форум и следващия и последващия и те така.

    Коментиран от #11

  • 11 Мнение

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Футболист":

    Треньорът преди Кръстаич беше много добре. Защо го махнахте? Защо все махате кадърните?
  • 12 Дрън дрън та пляс

    9 0 Отговор
    Националния да върне обратно парите в държавния бюджет
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Перко

    11 2 Отговор
    Тоя противен тип да си гледа рахата и да си трае .Ей от такива не можем да се оправим.Само си пробутват футболистчетата белким некой ги купи.Той иска цялото му отборче да са национали ,ама не става.Като е толкова добър Чочев,що ще в България,а не е в Италия ,примерно.
  • 15 абе

    12 0 Отговор
    не кръстаич ако ще мауриню да доведат тия са си същите недоучени и не подготвени футболери дори не могат да тичат по топката
  • 16 кУмУнист

    4 1 Отговор
    Абе и кучето на съседите знае, че предишния ни треньор Ясен Петров -китайското уиски и кръстаич са наети за едно от БФС, да намерят нови отбори на некадърните ни футболисти в чужбина, всичко е мениджърска връзка, тези в чужбина без 2 3 не са ставали от пейките и няма кой да ги купи или да им продължат договорите и сега ги пускаме в национала, продават се някъде, а меринджея ще почерпи Боби Михайлов и треньора. Тоя измисляк Антов имал 25 Мин игра в 2 девизия в Италия, ония другия пък не влизал и минута, почти всички са такива .
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Вижте,не може да се иска класиране,дори за селско първенство.Искайте да видите ОТБОР И ФУТБОЛЕН СТИЛ ОТ Отбора!Когато имате ,тези Неща успехите ще дойдат сами!Това,което видях в двата мача:Имате добри шансове да създадете Отбор,което е невероятно веше постижетие за ...мен!Сти за сега нямате,но и преди със ........ Лечков,стоичков,сираков,балъков,костадинов,Пенев,трифон иванов и куп други играчи,пак нямахте!!!Що не си спомните мача с Шведите за 3то място........И тогава да говорите за вчерашният мач,на младежите.......
  • 18 Същият

    0 0 Отговор
    Футбол се играе за удоволствие,а не за пари,плеймеики и всякакви материални придобивки.Португалия ни отне последното място и срамът.Тска играят Роналдовци.