Last news in Fakti

29 Март, 2023 08:30 1 502 1

ПСЖ с оферта към Рашфорд, предложили му двойно

  • маркъс рашфорд-
  • псж-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

На Олд Трафорд Рашфорд получава 200 000 паунда седмично, но само в сезоните, в които клубът участва в Шампионската лига

ПСЖ с оферта към Рашфорд, предложили му двойно - 1


Пари Сен Жермен ще направи нов опит да привлече Маркъс Рашфорд. Фактът, че нападателят още не е удължил договора си с Манчестър Юнайтед, обнадеждава парижани. Настоящият контракт на английския национал е до лятото на 2024 година.

Преди началото на настоящия сезон Рашфорд отново беше трансферна цел на ПСЖ. “Ди Атлетик” твърди, че от “Парк де Пренс” са му предложили седмична заплата от 400 000 паунда, но той е избрал да остане в Юнайтед.

“На Олд Трафорд” Рашфорд получава 200 000 паунда седмично, но само в сезоните, в които клубът участва в Шампионската лига.

През този сезон нападателят се намира във великолепна форма и има 14 гола в Премиър лийг.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Сектант🤠

    5 0 Отговор
    ПСЖ - изкуственяците, само Олимпик Марсилия, Дачия и тесни улички