Last news in Fakti

29 Март, 2023 20:10 2 968 3

Милиони фенове на Меси са в екстаз? Таткото на звездата в напреднали преговори с...

  • лионел меси-
  • барселона

Лео избира клуба на сърцето си пред парите?

Милиони фенове на Меси са в екстаз? Таткото на звездата в напреднали преговори с... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

7-кратният носител на Златната топка Лионел Меси се насочва към ход, който ако се осъществи, ще бъде помнен много дълго. Настоящият договор между Лео и ПСЖ изтича в края на сезона. Твърди се, че "принцовете", клубове от Саудитска Арабия и тимове от САЩ са приготвили "торби с пари" за Лионел, ако той парафира това лято с тях.

Радио Каталуния обаче излезе с новина, която най-вероятно ще се хареса на по-голямата част от феновете на Меси.

Радиото информира, че в ход са напреднали преговори между таткото на Меси - Хорхе и ръководството на Барселона в лицето на президента Жоан Лапорта.

Сочи се, че Лео е готов на финансов компромис, за да се завърне на "Камп Ноу". Съпругата и децата на Лионел също искат да се завърнат на Пиренеите. Желанието на Барса е същото.

Твърди се, че Лео е казал на баща си, да доведе преговорите до успешен завършек. Меси спечели 4 пъти Шампионска лига с Барса, той е много добър приятел на настоящия наставник на тима Шави и младата звезда на Барселона - Педри.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивелин Михайлов

    9 4 Отговор
    Най-големият Исторически парк в света до Варна подкрепя Меси!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.