Last news in Fakti

1 Април, 2023 07:21 3 473 8

Димитър Бербатов ще е част от FIFA 23

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • фифа-
  • fifa 2023-
  • ea sports fc-
  • ea sports

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Фулъм ще попадне в списъка на герои от миналото, с които можем да играем в отбора си

Димитър Бербатов ще е част от FIFA 23 - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов ще бъде част от режима Ultimate Team на новия симулатор на EA - EA Sports FC 24. Информацията се появи в днешния ден, а източниците са сред запознатите с изтичащите новини от разработчиците на FIFA 23. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Фулъм ще попадне в списъка на герои от миналото, с които можем да играем в отбора си. Все още няма официални данни за показателите на топ реализатора за националния отбор на България.

Heroes картите са много наподобяващи иконите, каквато е Христо Стоичков, но разликата е, че докато Icons са универсални, Heroes са характерни за дадено първенство. В случая на Бербатов, разбира се, ще става въпрос за Висшата лига, макар че той игра и в Германия. Към момента част във FIFA 23 Heroes карти имат и някои бивши съотборници на българина, като Ледли Кинг, Парк Джи Сун и Роби Кийн.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    Браво
  • 2 ФИФА 2008

    5 0 Отговор
    Роналдо 92/100 overall, Бербатов 89/100.
  • 3 Кочо

    2 3 Отговор
    Жалба за младост, отминали години, ефективност - нула! Ето, сега го поставете на мястото на Перукан и след година ще отчетете още по незавидни резултати! Боби пиел алкохол! Ами, как няма да пие, като гледа какъв резил е подопеченият му футбол! А този Бербат дори не е в състояние да се напие от мъка! Изобщо, до САЩ 94 еталон за истински левскар бе Сираков с извънземната си съпруга - гимнастичка! И веднага щом се прочуха покрай Стоичков в САЩ, Перуци се обзаведе с не по малко титулована гимнастичка, но не толкова нахална и амбициозна! Стоичков и Бербатов си останах с една жена и толкова цял живот...! Заспали хора!
  • 4 ковачев колко ти плащат

    1 2 Отговор
    кава легенда е тоя предател на бг футбол легенди са гунди , якимов и котков тоя е измисленяк с фондация

    Коментиран от #5, #6

  • 5 СЗО

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "ковачев колко ти плащат":

    Абе нещо не виждам Боби Михайлов, Лечков, Емо Костадинов да са част от ФИФА...само Бербо. Кой е легендата?
  • 6 СЗО

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ковачев колко ти плащат":

    ......а Котков и Гунди имаха нещастието да бъдат част от "светлия социализъм". Наистина жалко за тях
  • 7 легенда ли

    0 0 Отговор
    павка за тебе може да е ако ти плаща но имам спомени ,че в манчестер повече от времето търкаше пейката а те ако искат да го оценяват какъвто искат те са не са на становище че е бил незаменима звезда просто един от многото футболисти. относно българският футбол и представителният ни отбор е показал отношението си категорично за да го величаеш с легенди не го слагай до тях. сега може да застане на челна стойка за да стане шеф но нещата се помнят особено във футбола ни кой какво е допринесъл за имиджа му

    Коментиран от #8

  • 8 Евала

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "легенда ли":

    на Бербатов, стана голмайстор на Висшата лига седейки на резервната скамейка.
    А я си представи какво щеше да постигне ако му даваха да играе.