Last news in Fakti

1 Април, 2023 19:30 1 117 8

НКП: Корпоративният модел на управление на Левски е неприемлив

  • левски-
  • фенове-
  • нкп-
  • наско сираков-
  • иво ивков

Заявяваме пълна подкрепа за пътя поет от Стоилов и Ивков

НКП: Корпоративният модел на управление на Левски е неприемлив - 1

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с позиция след срещата, която се проведе днес на "Герена". На нея присъстваха Ивайло Ивков, Станимир Стоилов, Даниел Боримиров и фенове на "сините". Покана имаха още мажоритарният собственик Наско Сираков и босът на генералния спонсор на клуба Мило Борисов, но двамата не дойдоха на сбирката.

От НКП пишат, че присъстващите фенове са се обединили около тезата, че корпоративният модел на управление на клуба е неприемлив. Привържениците още заявяват категорична подкрепа за пътя поет от Ивков и Стоилов, като уточняват, че евентуално смяна на някого от двамата силно ще ги разтревожи.

Ето какво написаха от Националния клуб на привърженциите на Левски:

"На проведената среща с ръководството на клуба, имахме възможността да получим отговори на екзистенциални за Левски въпроси.

Пълната конструктивност на дискусията бе нарушена от липсата на мажоритарния акционер и собственика на компанията, управляваща Левски.

На база на чутото от Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров, присъстващите привърженици се обединихме около тезата, че корпоративният модел на управление, особено когато управляваща корпорация е външна за Левски, е неприемлив. Най-малкото, защото отговорността е силно размита.

Ние искаме Левски да се управлява от левскари, които работят на Герена и носят отговорността лично!

Поради тази причина, заявяваме категоричната си подкрепа за пътя, поет от Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Евентуална смяна на когото и да е от двамата силно ще ни разтревожи.

Надяваме се Пазителя на акциите да подходи с мъдрост и мисъл за родния си клуб! Очакваме и собственика на компанията, управляваща Левски, да оцени правилно своя бизнес интерес, който изисква силен Левски! В името на нашия клуб, ние сме отворени за дискусия с липсващите ключови фигури днес, в подобен формат, т.к. отворените въпроси остават!


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрън дрън та пляс

    12 1 Отговор
    Всяка година фалират и не си плащат данъците, а ако не си платиш данъка на колата не можеш да я караш!
  • 2 Новичок

    2 0 Отговор
    "Палмс бет" ли управляват???
  • 3 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор
    Аз зная едни София Лапат, тия НПК, НПК,
    КПК отде се пръкнаха. Тия презспокойно може да си направят 5-6 левскита!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Боярышник

    5 1 Отговор
    "В" група ги зове.
    Така е правилно,НАП не е бащиния.Каквото за едни,такова и за К.енефски.
  • 6 Гордостта на Тара Венци Димитров

    1 0 Отговор
    щом там се подвизава агент Попов (венци коня), не само ще цъфнете, но ще и вържете!
  • 7 безпартиен

    3 0 Отговор
    Каквото и да Ви говорят,знайте,че става дума за пари!Вашите пари,а не на "собственика" на клуба!И за да знаете какво искате,трябва да бъдат извадени наяве всички заплати-от президента на клуба до чистачката на съблекалните!Дали ще има изненади за размера на сумите?Питайте,пък може и да Ви кажат някога!
  • 8 да да

    2 1 Отговор
    С босгъзов-толкова...