1 Април, 2023 20:30 1 603 3

Разногласията в Левски продължават

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • иво ивков-
  • наско сираков

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с позиция след срещата, която се проведе днес на "Герена"

Разногласията в Левски продължават - 1
Снимка: БГНЕС

Разногласията в Левски продължават. На срещата между част от ръководството на Левски и привърженици на клуба, изпълнителният директор на "сините" Ивайло Ивков сподели: "Продължавам да имам сериозни различия със Сираков, ще видим дали могат да бъдат изгладени".

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с позиция след срещата, която се проведе днес на "Герена". На нея присъстваха Ивайло Ивков, Станимир Стоилов, Даниел Боримиров и фенове на "сините". Покана имаха още мажоритарният собственик Наско Сираков и босът на генералния спонсор на клуба Мило Борисов, но двамата не дойдоха на сбирката.

От НКП пишат, че присъстващите фенове са се обединили около тезата, че корпоративният модел на управление на клуба е неприемлив. Привържениците още заявяват категорична подкрепа за пътя поет от Ивков и Стоилов, като уточняват, че евентуално смяна на някого от двамата силно ще ги разтревожи.

"Срещата мина перфектно", лаконичен бе треньора на Левски Станимир Стоилов след края на срещата.

Следващата седмица предстои общо събрание на акционерите в Левски, за което Наско Сираков сподели, че "може да се очаква абсолютно всичко".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боярышник

    3 3 Отговор
    Как...нари!
  • 2 Боярышник

    3 4 Отговор
    Лай....нари!
  • 3 безпартиен

    0 0 Отговор
    На такива срещи трябва да присъства счетоводителя на клуба и да носи ведомостите за заплати на всички-от президента до чистачките на съблекалните!Каквото и да Ви говорят,знайте,че става дума за пари!За Вашите пари,не за техните!За размера на техните може само да гадаете!