Last news in Fakti

2 Април, 2023 17:00 2 459 7

Карлос Сайнц побесня: Това е най-несправедливото наказание в живота ми!

  • карлос сайнц-
  • ferrari-
  • формула 1-
  • спорт

Испанският пилот на Ферари бе четвърти в колоната

Карлос Сайнц побесня: Това е най-несправедливото наказание в живота ми! - 1

Карлос Сайнц получи наказание от 5 секунди заради това, че при предпоследния рестарт на Гран при на Австралия закачи и завъртя Фернандо Алонсо (Aston Martin). Испанският пилот на Ferrari бе четвърти в колоната. Надпреварата на практика завърши зад кола за сигурност, което означаваше, че разликите бяха изключително малки и санкцията го прати 12-ти.

„Предпочитам да не говоря точно сега, защото ще кажа нещо лошо“, бе реакцията на Сайнц веднага след финала на надпреварата

„Твърде разочарован съм и ще кажа нещо гадно. Това е най-несправедливото наказание в живота ми! Затова предпочитам да говоря със стюардите и след това да се върна да направя някакъв коментар. В момента просто не мога да го сторя.“


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИГНАТИЙ 🐎

    11 5 Отговор
    ТАКА СИ Е,КАРЛОС Е ПРАВ..,НО а$тин мартин $а $и ПЛАТИЛИ!

    А мод€раторч€то $ЪВ$€М ЛОГИЧНО € за ФАЛШИВИЯТ ш€мпион-мак$!

    РАЗВАЛИХА Я ТАЗИ ФОРМУЛА такива КАТО мод€раторч€то!

    Коментиран от #2, #5

  • 2 за пред хората

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "ИГНАТИЙ 🐎":

    Да споделите основание за твърденията ""фалшив шампион"" съвсем отделна тема е как Верстапен предизвика третия рестарт - и какво спечели от загубата на почти 9секунди аванс ТРИ обиколки преди финала??!!?? Ще ми бъде интересно. . . .
  • 3 Ицо

    17 2 Отговор
    Аз пък съм съгласен с наказанието. Ако не беше станала следващата катастрофа, състезанието на Алонсо отиде по дяволите. И то по вина на Сайнц. Друг е въпросът, че според мен е абсурдно да се рестартира състезанието със старт от място. Вероятността за инцидент е много по-голяма отколкото при летящ старт. А е края на състезанието подобни рискове са излишни.
  • 4 Бившфен

    5 4 Отговор
    От 5 години вече не гледам този нагласен цирк за много пари. Едно време караха велики мъже. Менсъл, Култарт, Шумахер, Пикет, Великия Сена. Сега някакви нагласени момченца все едно са на плейстейшъна. Смехория.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ФИА трябва да "умре"!

    1 0 Отговор
    Това бе най-безумното решение на стюардите. Още първият рестарт в 56 -тата обиколка щеше да превърне пистата в кървава арена. Вместо с кола по сигурността на направят обиколките до края, рестартът уби всичко постигнато от пилотите по време на състезанието. Накрая няма никой доволен!
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    Стюардите напоследък много се дънят. Като има наказание, или го налагаш веднага, или не го налагаш, да не говорим, че не го заслужаваше въобще. Би го заслужил, ако например умишленно кривне и отвори линията, засече другия или спре много след точката за спиране. Това е състезание, всеки се бори за последния сантиметър и пилотите са много натоварени, да го съдят за един контакт с другия пилот е нелепо, а пък начина, по който му я наложиха е още по-нелеп. Просто ФИА явно много джендър е назаначила и нямат никаква представа до какво водят техните решения.