Last news in Fakti

2 Април, 2023 07:30 3 134 7

Антъни Джошуа за Тайсън Фюри:Знае къде да ни намери!

  • антъни джошуа-
  • джърмейн франклин-
  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Топката е в неговия двор

Антъни Джошуа за Тайсън Фюри:Знае къде да ни намери! - 1

Антъни Джошуа победи Джърмейн Франклин с единодушно решение. След боя той призова Тайсън Фюри да се свърже с екипа му и да организират следващата голяма битка през лятото.

"Чуйте, последният път като хванах микрофон след бой беше истински хаос, сега съм спокоен", сподели Джошуа, шегувайки се за ситуацията след боя му с Усик.

"Оценявам всеки един, който дойде тази вечер. Тук в ринга енергията е различна и съжалявам за сцените, не трябва да гледате такива неща. Уважавам Джърмейн, ние сме спортсмени. Благодаря на всички", допълни той относно краткото спречкване между двамата след края на битката.

"Победата беше важна. Някой друг може да го нокаутира, предполагам. Той има добър стил и се представи много добре. Трябваше да го нокаутирам, но какво да кажа. Това е, мислим за следващия бой. Когато боксьори идват да се борят с мен идват амбицирани. Той е тук да се докаже. Трябваше да го нокаутирам. Не следя килограмите си, не се тревожа за това, тренирам и усещам добре тялото си", разкри Джошуа.

"Опитваме се да дадем това което искат феновете. Какво искат те? Казаха Фюри нали? Топката е в неговия двор. Знае къде да ни намери. За мен ще е част да се бия за титлите. Имахме разговори преди и нека да го направим. Няма да ставаме по-млади. Нямам търпение за следващия голям бой", каза още британецът.

"Ще ме видите лятото", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    2 4 Отговор
    Аз ко ви казах....сига тоз са д.ъ.р.в.и на джипсито! Ако беше загубил, щеши кат плъ.хок да са крий из дупкити и да малчи! Мисля си дека следващиа саперник на ей джей ша е онзи истрибител-нокаутьор утвъд Океана.....

    Коментиран от #4

  • 2 Гечо

    6 5 Отговор
    Той Фюри те намери бе, няколко пъти ти намери и раздруса тъпата кратуна. Явно е било много силно, че вече си забравил колко бой яде ...
  • 3 Класика

    6 2 Отговор
    Що бе,още един бой с Анди Руис ще ти дойде добре! Ще ти прочисти носа от налепи и ще ти направи липосукция на брадичката та да приличаш на една усукана печка за арт изложба!
  • 4 не ти ли омръзна вече

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ром Бакарди":

    и дете да си пак трябваше да ти омръзне това детско лигавене в правописа ти понякога когато забравиш да се лигавиш поне си сменяй ника ! и започни да се държиш по-сериозно нали мъж ще ставаш скоро

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 васИк атанасова

    0 1 Отговор
    джошуа няма един колан къде се слага
    вземаха победата на момчето
    франклин игра по добре
    носи на удар и му разби носа
    дъжеше му главата както правише мохамед али
    и скочи на бой след мача
    шматка алчна за пари е този
  • 7 Кометата

    0 0 Отговор
    Този е пречупен още от загубата срещу дюнерджията. Не можа да нокаутира съперника си препоти се доста с него и сега Фюри търси, голям залък ще иска да лапне. Да не говорим че Усик - Фюри, ще победи Фюри.
    Да не говорим, че Уайлдър ще бие и Джошуа и Усик и тн.