Last news in Fakti

6 Април, 2023 08:00 872 1

Челси се разбра с Лампард: Легендата ще води отбора до края на сезона!

  • челси-
  • франк лампард-
  • футбол-
  • висша лига

Лампард бе начело на Челси от юли 2019 до януари 2021, когато бе заменен от Томас Тухел

Челси се разбра с Лампард: Легендата ще води отбора до края на сезона! - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Челси – Франк Лампард, се е съгласил да води отбора на „сините” до края на сезона, съобщават някои от водещите английски медии, сред които и BBC Sport. Лампард бе уволнен от „Стамфорд бридж” само преди две години, но сега се завръща, за да стабилизира тима на лондончани след фиаското на Греъм Потър.

Лампард бе начело на Челси от юли 2019 до януари 2021, когато бе заменен от Томас Тухел. Наследникът на Тухел – Греъм Потър, пък бе уволнен в неделя.

Задачата пред Лампард няма да бъде никак лека. В момента отборът се намира на незавидната 11-та позиция във временното класиране, въпреки колосалните инвестиции от собственика Тод Боели.

В събота Челси гостува на Уулвърхемптън като се очаква това да бъде и първият мач за Лампард при втория му престой начело на „сините”.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 в кратце

    0 0 Отговор
    Отборът се намира на незавидната 11-та позиция във временното класиране,след като си разпродадоха именити играчи и се напълниха с тъмноцветни.