Last news in Fakti

6 Април, 2023 09:53 2 012 4

Намериха заместник на Мъри Стоилов в Левски

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • станислав генчев

На „Герена“ ще направят всичко възможно, за да задържат Мъри

Намериха заместник на Мъри Стоилов в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

На днешното Общо събрание на акционерите на Левски се очаква да паднат много въпросителни както относно финансирането, разпределението на акциите, промяна в ръководните отдели, но и относно треньорския пост.

На „Герена“ ще направят всичко възможно, за да задържат Станимир Стоилов. Ако това не се случи, в управата на „сините“ вече се подсигуряват и обсъждат вариантите за нов треньор. Припомняме, че наскоро Мъри заяви, че ако реши да си тръгне, всички ще го разберат от самия него.

За момента основният фаворит е наставникът на „железничарите“ Станислав Генчев. 42-годишният специалист направи добро впечатление през този сезон с работата си при „червено-черните“.

Под негово ръководство Локомотив не допусна загуби в мачовете с двата претендента за титлата у нас – направи две равенства с ЦСКА (1:1, 0:0) и победи Лудогорец през есента (1:0). Освен това класира отбора си на полуфиналите за купата на България.

Станислав Генчев е познато име на „Герена“. Той носи екипа на Левски в периода 1998-2005 г. Неговият щаб при „железничарите“ също е съставен от бивши футболисти на „сините“. Това са Живко Миланов и треньорът на вратарите Йордан Господинов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хамрун.2022

    4 3 Отговор
    Аз предлагам "Лесни 1914" да замени Стоилов.
    Той много разбира от " фалити" "тирета" "лицензи" и т.н.
    Ще бъде много подходящ.
  • 2 Ммм...да

    4 2 Отговор
    Мърко ,ако е умен ще си тръгне.Спечели купата с тия бездарници и до тук.Чака го само провал в бъдеще.Сега е момента да си запази името.
  • 3 Мъри’то

    3 0 Отговор
    В който и отбор да е отишъл, на втория ден всеки пита. Кога ще си ходи, кога си тръгва. Друг въпрос не се пита!
  • 4 Да вземат

    0 0 Отговор
    Вили Вуцов 😀