Last news in Fakti

6 Април, 2023 11:37 1 410 14

Тити Папазов е подал жалба срещу лидера на агитката на Левски

  • любомир костадинов-
  • младежа-
  • фен-
  • левски-
  • тити папазов-
  • футбол

Баскетболният специалист сподели, че има още много неща, които да каже, но това ще се случи на по-късен етап

Тити Папазов е подал жалба срещу лидера на агитката на Левски - 1

Президентът на баскетболния Левски Константин Папазов разкри, че в средата на март месец, след негово интервю, е получил СМС от един от лидерите сред "сините" фенове - Любомир Костадинов. Не можем да си позволим да публикуваме текста на съобщението заради вулгарния език, който е използван в него.

Тити Папазов е подал жалба срещу Младежа, както е прякорът на Костадинов, а по негови думи този тормоз продължава вече близо три години. Един от най-известните привърженици на Левски потвърждава, че преди 10 дни е подадена жалба срещу него от Папазов. Баскетболният специалист сподели, че има още много неща, които да каже, но това ще се случи на по-късен етап.

Публикуваме написаното от Папазов във "Фейсбук" без редакторска намеса:

"Този тормоз преживявам вече 2г.и 9 месеца. СМС-ите са повече от 50. Никой не се съмнява в техния "високо интелигентен и морален стил".
Търпях до момента, в който беше намесена моята покойна майка!
На другия ден отидох и подадох жалба. Не от страх, а защото вече повече от 30г. държавата се управлява мутренски и рано или късно това трябва да спре.
Г-н Костадинов дали моя живот е жалък или не показва отношението на хората към мен. С това, че ежедневно ме спират да разговарят и снимат с мен, да споделят радост или тревога, показва, че аз съм стигнал до сърцата им.
Професионалните ми успехи всеки ги знае и те най- малко биха могли да бъдат определени като" жалки", защото са част от моя живот.
Интересен е факта, че въпреки трудностите на днешния ден на финала за купата на България дойдоха три пъти повече левскари от броя на членовете на твоето сдружение.
Накрая искам категорично да заявя, че не изпитвам никакъв страх от теб, защото рано или късно ще стигнеш до "мястото" за което си се запътил, но искам да отправя послание към нормалните хора, че в България най-накрая трябва да възтържествува нормалноста във всички сфери на живота- политика, образование, спорт и т.н.
Всеки трябва да се изявява в сферите към, които се е определил
Мутрите в престъпния свят, политиците в политиката, спортистите в спорта!
Имам още много неща да казвам, но за сега толкова!".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 3.14К

    7 3 Отговор
    Долнопробният палячо, който цял живот е на хранилка и слуга на мутрите, се жалва в прокуратурата която е превзета от тях. Ако беше мъж а не ревльо, трябваше сам да се справи с въпросният младеж. Едно е да разтягаш локуми и да злепоставяш по-възрастни жени с които си бил, а сега да намесва покойната си майка.

    Коментиран от #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Котешки

    12 0 Отговор
    Никой не разбра или не искат да се разбере,че Левски се ръководи от младежа и брат му и София запад.Те са на хранилката и лапат яко от феновете чрез охраната на стадиона и мачове,фен магазина,продажба на артикули и семки,дарения,хореография и др. Наркоманите командват всички траят страхливо
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Z като вендета

    5 0 Отговор
    А докато ползваше София запад, за екшъни в провинцията, не рева. Също така и разпространението на черно тото в българиският баскетбол, беше ок нали така.
  • 10 Ямболски Селяндур 👨🏻‍🌾

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "3.14К":

    С тоя как се разправяш без олово? Тоя от друго не разбира бияча на мафията.
  • 11 Много

    3 0 Отговор
    Верни неща казваше Батков преди години. За платената любов на някои фенове ,за треньорите в школите .. ама Сираков, обра овациите ,без да е дал 1 шев и цял живот смуче и интригантства и разни неща с чужди пари
  • 12 Тома

    0 1 Отговор
    По добре е тити да го изнасилят и да се успокои
  • 13 Некой си

    1 0 Отговор
    Тити.Добре,че са тия наркомани,пияници и каторжници да ви правят навалица,щото нормални хора отдавна не ходят по стадиони и зали.На такива"фенове"местото им е в затвора за 20г.

    Коментиран от #14

  • 14 Горски

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Некой си":

    Нормални хора не ходят точно заради такива наркомани,пияници и каторжници. Кой нормален би отишъл с децата си при положение, че стадионите и залите са пълни с тези лумпени. В Англия например такива идиоти имат за брана да влизат на стадионите доживот.