Last news in Fakti

6 Април, 2023 14:00 1 378 3

Димитър Костадинов: Извърши се поредното посегателство срещу левскарството

  • димитър костадинов-
  • левски-
  • футбол-
  • левски за левскарите

Беше отстранен представител от НС с неприемливи аргументи

Димитър Костадинов: Извърши се поредното посегателство срещу левскарството - 1

Председателят на Сдружението "Левски на Левскарите" - Димитър Костадинов, говори след излизането си от събранието на акционерите в „синия“ клуб.

„Напуснахме залата, то не беше и зала. Не искам да звуча емоционално. Според мен се извърши поредното посегателство срещу левскарството. Беше отстранен представител от НС с неприемливи аргументи. Най-общо казано е човек, който не слуша кукловодите в Левски. И по-точно защото обявил, че Ивков си върши добре работата. Ние смятаме, че нашият вече бивш представител е длъжен да изразява мнението си и с право. Ивков и Стоилов се превърнаха в лидери на левскарството. Тези хора трябва да си вършат работата. Това е, което мога да ви кажа. Не желаем да участваме в този фарс“.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    6 0 Отговор
    Тоя Сульо и брат му Пульо какви са в Левски? Акционери с подарени акции? Заплати плащат ли на някого там? Или само прибират кинти и уреждат кого да бъде пребит?
  • 2 Левскар

    2 3 Отговор
    Илиянке къде си до го спреш Раев да не прави глупости

    Коментиран от #3

  • 3 Бедата

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левскар":

    е именно в сульо и пульо, те ще си останат анонимници, а иначе нека Ивков отговори как се работи в екип когато имаш самочувствие, че над теб е само господ!!!???? Ние помним, Че именно Сираков те покани, че ако не беше Палмс бет Левски щеше да е отдавна аматьорски клуб, помним авансовото плащане на милиони от тази фирма, и сега е трудно да си обясним как така сега, изведнъж трябва ВЪОБЩЕ да не се съобразяваме с никой!!!??? Ами те още га даваха парите казаха че ще упражняват контрол и ти адвокате мълчеше като......,и сега изневиделица, ни в клин, ни в ръкав, се размириса, търсеше през цялото време скандала и конфронтация със Сираков, чрез постоянните си медийни изяви и шантажи. В един екип се случва да има разногласия, да се вземат и не дотам правилни решения. но нали затова е екип да реши проблема вътре в екипа, а не да хвърля в раздори голямото левскарско семейство! Самия факт на съюзаване с тия които не спряха да обиждат Сираков наричайки го Раев, пазител на и т. н. и т.н. е показателен! За мен и за всички е ясно, че няма 6 милиона, особено като се махнат комисионни данъци, проценти към бившите клубове на Кордоба Краев и т. н., това бе повод, а не причина за ударите под кръста които Ивков започна използвайки авторитета и на Мъри, дано той поне се покаже левскар на място! И отреже със същия аршин както би отрязал ако някй негов помощник каже " той не може да ми нарежда", както Ивков не спря да твърди по отношение на Сираков! Сираков все пак е собственик на