Last news in Fakti

7 Април, 2023 10:45 906 0

Испански национал вади 1 млн. евро от джоба си, ако иска да остане в Лацио

  • педро-
  • лацио-
  • футбол-
  • серия а

Засега няма никакви индикации, че Педро ще остане в Лацио и след края на сезона

Испански национал вади 1 млн. евро от джоба си, ако иска да остане в Лацио - 1

Испанския национал Педро ще трябва да бръкне дълбоко в джоба си, ако иска да остане в Лацио и след края на сезона. Халфът играе при „небесносините” под наем от кръвния враг Рома. Педро премина при римските „орли” през 2021 година, а контрактът му изтича през юни тази година.

Засега няма никакви индикации, че Педро ще остане в Лацио и след края на сезона. Ако обаче той иска това да се случи, ще трябва да плати неустойка на Рома в размер на 1 млн. евро. Такава е клаузата в договора на футболиста, която се прилага само спрямо играчи преминаващи от Рома в Лацио.

Педро е първият футболист от 1985 година, който осъществява подобен трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА