Last news in Fakti

7 Април, 2023 13:30 1 159 0

От Челси вече са осъществили контакт с Жозе Моуриньо

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • челси-
  • висша лига

Няколко са имената, които са обсъждана на „Стамфорд Бридж“

От Челси вече са осъществили контакт с Жозе Моуриньо - 1

Ръководството на Челси вече е осъществило контакт с Жозе Моуриньо относно възможността Специалния да застане начело на лондончани за трети път в кариерата си. Клубът вчера назначи Франк Лампард за временен мениджър до края на сезона, но почти сигурно през лятото бившият халф ще отстъпи мястото си на друг постоянен наставник.

Няколко са имената, които са обсъждана на „Стамфорд Бридж“. През седмицата вече Луис Енрике бе в Лондон за разговори с Челси. Юлиан Нагелсман също е сред фаворитите за поста. Шансовете на Моуриньо обаче не са за подценяване, тъй като винаги е имал специални отношения с клуба, с който по време на двата си престоя спечели три пъти титлата във Висшата лига, три пъти Купата на лигата, веднъж ФА Къп, Къмюнити Шийлд и Суперкупата на УЕФА.

Преди няколко дни Моуриньо намекна, че може да и не изпълни докрай договор си с Рома, от който му остава още един сезон. Според Relevo португалецът вече е получил обаждане от „Стамфорд Бридж“, но не се разкрива какво е отговорил. Същият източник разкрива, че е имало разговор и с друг португалец – Нуно Еспирито Санто.

Вчера излезе информация, че Моуриньо е получил и доста атрактивна оферта от Саудитска Арабия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА