Last news in Fakti

7 Април, 2023 16:00 3 681 6

Антъни Иванов: Аз съм като Роналдо, храня се с хейт

  • антъни иванов-
  • плуване-
  • спорт-
  • кристиано роналдо

Прочетох много неща - че вече не съм най-добрият, че повече няма да ме бъде

Антъни Иванов: Аз съм като Роналдо, храня се с хейт - 1

Топ плувецът ни Антъни Иванов се оплака от целенасочени атаки към него, които са го извадили от басейна за четири месеца. Той разказа, че не е тренирал от световното първенство през декември заради "мизерии, които ми правиха".

Днес Иванов се включи в държавното първенство, от което би могъл да получи квота за следващото световно първенство и олимпийските игри в Париж. От идването си в България той два пъти е търсен за допинг проби.

"Ще се опитам да стана шампион на България. От световното първенство не съм тренирал, имах проблеми. Но въпреки всичко, мисля, че мога да взема квота за олимпиадата в Париж. Има време да вляза във форма. Аз съм достатъчно талантлив и кадърен състезател, за да се оправя", коментира пред bTV 23-годишният търновец.

Той се надява да се разбере с федерацията по плуване за договор. Разговорите по темата предстоят.

"Аз съм много важна част от отбора, както и за по-младите състезатели. Пример съм за тях. Ако ме изхвърлят от плуването, няма да подейства добре на целия спорт. Събудиха ме - "I'm Back", както казва Майкъл Джордан. Ако искам мога да плувам и до Олимпиадата 2032 г., няма кой да ме спре. Имам коридор, в който друг не може да ми повлияе", допълни Антъни, a по адрес на хейтърите каза - "Да са живи и здрави! Това само ме мотивира. Много обичам да ми казват, че не мога да направя нещо. Прочетох много неща - че вече не съм най-добрият, че повече няма да ме бъде. Аз съм като Роналдо, храня се с хейт. Той е моят идол",


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Студопор

    10 5 Отговор
    И докато народа гладуваше, Антъни дебелееше...
  • 2 АААА

    12 5 Отговор
    Тоз пък селяндур.
    Роналдо е уважаван спортист... а този помал е измамник.
  • 3 Българин

    12 3 Отговор
    Хейт!? Много хубава българска дума.
    Учителката ми как така ми я пропуснала в час!?
    🤔
  • 4 Тоя па дебелак

    8 1 Отговор
    Дангалак исках да кажа
  • 5 тренер

    8 2 Отговор
    Плуването ни е един от спортовете в които имаме мижави успехи, но постоянно грандиозни скандали?
  • 6 бонго бонго

    2 3 Отговор
    Ганьо,ганьо,нямаш си представа колко далеч си от Роналдо и че се храниш от хеит защото си забравил и ти като един друг цървул ,григор,от асково български и думата омраза.Ама нали вие като киро парапета сте млади и красиви нарциси не поглеждате надолу към стълбата от където сте се качили и забравяте кои сте и от къде идвате.