Last news in Fakti

10 Април, 2023 15:45 1 251 11

Тръст "Синя България" обмислят да прехвърлят акциите си на Левски на Мъри

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • тръст синя българия-
  • акции

Стоилов напусна отбора след успеха над Локомотив София в събота.

Тръст "Синя България" обмислят да прехвърлят акциите си на Левски на Мъри - 1
Снимка: БГНЕС

От Тръст "Синя България" обмислят да прехвърлят акциите си на Левски на треньора Станимир Стоилов, който напусна отбора след успеха над Локомотив София в събота.

"Уважаеми левскари, след допитване, проведено сред членовете на Тръст "Синя България", Управителният съвет на организацията взе решение да предложи прехвърлянето на своя дял от 10% от капитала на ПФК Левски АД на Станимир Стоилов, при условие, че мажоритарният акционер Наско Сираков депозира своите 86.6% в клуба.
Предложение за подобен ход бе направено спонтанно от фенове към Мъри на последната тренировка преди мача с Локомотив (София).

След като това предложение достигна до нас, решихме, че то е най-мъдрият вариант в настоящата ситуация. Считаме, че Станимир Стоилов е безспорният пазител на левскарството и като фигурата, ползваща се с най-голямо доверие в левскарската общност, е редно да се сдобие с механизъм, който да му позволи да изгради работеща управленска структура в ПФК Левски спрямо своята визия за развитието на клуба.

С уважение, УС на Тръст “Синя България”, написаха от организацията.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорж

    13 4 Отговор
    Мъри трябва да е Луд за да ги вземе.
    Ще придобие вечен проблем и травма от които ще остане за дни.
    Да се разправя с идиоти.
  • 2 Zа родину

    17 4 Отговор
    ЦЕСЕКАР съм, но спрях да го казвам. Виждам, че навсякъде ситуацията е същата. Лапане, лапане, лапане. А игра и резултати никой не го е еня. Какво да гледам и защо да се ядосвам. Вече няма нормален младеж, който да вярва, че с добра игра ще го видят и ще пробие. Връскарщина и комисионни и безперспективни плажни играчи на договор.
  • 3 Zа родину

    13 2 Отговор
    При тая ситуация футбола е обречен. Мисля да се отнеме професионалния статут, като по този начин лапачите ще избягат и футбола ще поеме тези които го обичат и умеят да го играят. Какво мислите по въпроса, и без това сме си аматьори.
  • 4 Красимир Петров

    9 6 Отговор
    Стига сте ни занимавали с този ЛеФски.ЗАКРИВАЙ!!!
  • 5 така така

    4 2 Отговор
    хубаво е преди да се прехвърлят акции и да се заклеймяват някой хора да се каже какво е решението, явно някой е излъгал Мъри или Мъри много добре си е направил сметката като се маха от Левски. Защо поставя условия които не са от неговата компетенция, еди кой си ако го няма напускам. Той го беше казал - иска да има пари с които да изгражда отбор и той ги е получил.
  • 6 От тъст синя България защо нема имена

    5 0 Отговор
    В интернет трябва да има те са собсвеници и притежават 10 % от Левски дори взимат 10 % печалба на клубъ за тях
  • 7 Смех !

    2 0 Отговор
    Къв Мъри, какви катъри ! Тия хартийки (акций)са за тоалетната ! Тоя може да е селтак,ама не е чак толкова прост !
  • 8 Ветеран от Протеста

    1 1 Отговор
    Щом клуба ДЪЛЖИ 30 милиона лева,то 10% акции от него дължат 3 милиона лева...И Мъри ще поеме Дълг от 3 милиона ли бе,неграмотници???Хахах Бегайте от тия Тръст докато е време,щото ще ви търсят за тея пари....Че и знаят къде живеете...Бегайте бързо...Направи се ,че те викат и бегай!!!
  • 9 фАНТОМасс

    0 0 Отговор
    Само го ОБМИСЛЯТ или ще го НАПРАВЯТ ? Щото мисленето не е като действието ! Явно пак ще гледаме сини драми в латино сериала им !
  • 10 Майк Алън Патън

    1 0 Отговор
    А дали да не ОБМИСЛЯТ на екипите им да не пише Л , а НАП ? Все пак НАП е главен и основен спонсор на отбора !
  • 11 Жаба Кикерица

    0 0 Отговор
    Нека преди това Мъри и Наско да излязат и официално да кажат какви заплати вземат ! Ще е честно и справедливо , щом караш феновете да даряват !