Last news in Fakti

11 Април, 2023 15:53 2 339 6

Хокейният мач при дамите Румъния - България влезе в историята! Сензационно меле на леда

  • хокей на лед-
  • спорт

Нашите с 289 наказателни минути за масов бой

Сериозен екшън се разигра в края на хокейната среща между Румъния и България на Световното първенство за жени, дивизия III.

Мачът се състоя в Брашов. Той завърши 10:2 за тима на Румъния, но след края му дамите от двете страни започнаха масов бой, в резултат, на който реферите присъдиха 265 наказателни минути на домакинките и 289 на българките. Румънките нападнаха да бият и съдиите.

Мелето стана след финалната сирена. Хокеистките започнаха да си разменят жестоки удари, предава "Гонг". Главният съдия Ема Сандърс от Великобритания не успя да разтърве състезателките и съгласно правилата на Международната федерация по хокей на лед наложи рекордните санкции - общо 554 наказателни минути.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    16 4 Отговор
    Женски бой!Ще си купя пуканки и ще го гледам.
  • 2 цербер

    2 6 Отговор
    Главната съдийка Ема Сандърс от Великобритания не успя да разтърве състезателките
  • 3 8766

    19 3 Отговор
    Браво на българките, само не разбрах пребиха ли румънките или успяха да избягат в Дунава?
  • 4 така ли

    9 3 Отговор
    Кога ще бъде 2-та серия?!
  • 5 Съдията Дред

    16 0 Отговор
    Като гледам съдийките, те само стоят отстрани и свирят нещо. Те,англичанките, и затова не стават. А иначе браво на нашите момичета, само така, не като футболните джендъре. Може да паднем, но няма да позволим да ни бият!
  • 6 Пипам се и гледам

    7 1 Отговор
    А виждат ли цица или жабка докато се бият?