Last news in Fakti

12 Април, 2023 21:45 1 168 0

Куман: Странно ми е да гледам Меси в ПСЖ

  • роналд куман-
  • барселона-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж

Аз съм за това Меси да бъде играч на Барса

Куман: Странно ми е да гледам Меси в ПСЖ - 1

Лионел Меси е свързван със завръщане в Барселона от няколко седмици, след като вицепрезидентът на клуба Рафа Юсте призна, че каталунците преговарят с бащата и агента на играча.

След това разкритие мениджърът Шави, поредица играчи от първия отбор и клубни легенди са говорили за желанието си Меси отново да носи знаменитата фланелка. Роналд Куман, който е бивш играч и мениджър на Барселона, също се изказа по нашумялата тема.

"Той е най-добрият играч в света, всеки, който може да го има, ще бъде силен. Преживях напускането му от първа ръка и това беше много лош ден. Когато видя Лео с различна фланелка, все още ми е странно. не знам каква е ситуацията или какво мисли Лео. Аз съм за това Меси да бъде играч на Барса", сподели Куман

Нидерландският мениджър тренира Меси за една година в Барселона, като спечели Купата на Краля с аржентинеца като централна фигура в отбора. Въпреки това той видя Меси да напуска през 2021 г. и издържа по-малко от шест месеца на поста без звездата си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА