Last news in Fakti

13 Април, 2023 09:00 2 168 1

Ливърпул иска двама полузащитници от Челси

  • конър галахър-
  • мейсън маунт-
  • футбол-
  • челси-
  • ливърпул

Те влизат в стратегията на Юрген Клоп за летния трансферен прозорец

Ливърпул иска двама полузащитници от Челси - 1

Ливърпул иска да се подсили с двама полузащитници на Челси. Това са 23-годишният Конър Галахър и 24-годишният Мейсън Маунт. Те влизат в стратегията на Юрген Клоп за летния трансферен прозорец, през който наставникът на мърсисайдци ще опита да подсили халфовата линия отбора.

Към момента Маунт отказва да продължи договора си с Челси и е много вероятно да бъде продаден през лятото, като Манчестър Юнайтед и Байерн (Мюнхен) също проявяват интерес към английския национал.

Галахър пък засега получава достатъчно време за изява в лондонския тим, но бъдещето му.

Тепърва ще се реши от новия треньор на “сините” Франк Лампард. Челси не изключва негова продажба, ако пристигне добра оферта, а според първоначалната информация Ливърпул е готов да предложи 50 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    Да вземат от Леевски ! Ама Наско няма да ги пусне. Щото след фалита , някой ще трябва да играе все пак.