Last news in Fakti

14 Април, 2023 16:45 1 894 0

Сане се застъпил пред Байерн за Мане

  • байерн мюнхен-
  • лерой сане-
  • садио мане-
  • футбол

Двамата играчи на баварците влязоха в конфликт, като според информации дори са стигнали до сбиване след четвъртфиналния мач от Шампионската лига с Манчестър Сити

Сане се застъпил пред Байерн за Мане - 1

Крилото на Байерн Мюнхен Лерой Сане е помолил ръководството на клуба да върне в състава нападателя Садио Мане, пише "Билд". Двамата играчи на баварците влязоха в конфликт, като според информации дори са стигнали до сбиване след четвъртфиналния мач от Шампионската лига с Манчестър Сити (0:3). Мане ударил Сане в лицето и разцепил устната на германеца.

Според "Билд", Сане е поискал от ръководството на баварците смекчаване на наказанието за съотборника и се противопостави на прекратяване на договора му. За проявата си Мане беше глобен с 500 000 евро и бе изваден от състава, а бъдещето му в клуба е неясно.

Садио Мане пристигна в Байерн през миналото лято от Ливърпул с трансфер, който се оценява на 32 милиона евро. Той бе контузен от началото на ноември до края на февруари, като травмата му попречи да участва на Световното първенство в Катар.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА