Last news in Fakti

18 Април, 2023 12:20 1 428 1

Трус в Ботев Пловдив, феновете искат оставки!

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • фенове-
  • ръководство-
  • бруно балтазар

Бесни от резултата и слабата игра, привържениците не си тръгнаха след последния съдийски сигнал, а изчакаха пресконференцията на Балтазар и излизането на играчите от съблекалнята

Трус в Ботев Пловдив, феновете искат оставки! - 1

Домакинското равенство 1:1 на Ботев Пловдив с аутсайдера Спартак Варна бе прието на нож от феновете на "канарчетата". "Бултрасите" изпратиха футболистите в "жълто-черно" с викове "всички вън" и поискаха оставката на треньора Бруно Балтазар и директорите в клуба.

Бесни от резултата и слабата игра, привържениците не си тръгнаха след последния съдийски сигнал, а изчакаха пресконференцията на Балтазар и излизането на играчите от съблекалнята. Футболистите бяха привикани да дават обяснения за трагичното си представяне, а феновете признаха, че най-много ги е яд, че Ботев играе само с чужденци. Срещу Спартак Варна като титуляр започна само Николай Минков, който отбеляза и попадението, а в последните 20 минути Ботев Пд игра с 11 чужденци.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпрос

    2 0 Отговор
    какъв Ботев. с 11 непукиста и слаби играчи.Няма го вече.