Last news in Fakti

19 Април, 2023 15:53 829 0

Манчестър Юнайтед влиза в битка с Интер за сина на френска легенда

  • маркюс тюрам-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • интер

Белгиецът ще се завърне в Челси това лято, две години след трансфера му от италианския клуб

Манчестър Юнайтед влиза в битка с Интер за сина на френска легенда - 1

Манчестър Юнайтед има интерес да привлече нападателя на Борусия Мьонхенгладбах - Маркюс Тюрам, като свободен агент това лято, но рискува да срещне конкуренция за подписа му в лицето на Интер, който ще търси заместник на Ромелу Лукаку. Белгиецът ще се завърне в Челси това лято, две години след трансфера му от италианския клуб. Това решение от страна на „нерадзурите“ може да застраши плановете на Юнайтед за Тюрам.

25-годишният нападател беше част от отбора на Франция за Световното първенство в Катар, където се понрави с изявите си и се очаква доста от европейските грандове да се опитат да го вземат в редиците си. Той беше свързван с трансфер на „Олд Трафорд“ още януари, но до сделка не се стигна.

Италианското издание La Republicca твърди, че приоритет за мениджъра Ерик тен Хаг през лятото ще бъде нов класен нападател, а Тюрам е на челна позиция в списъка му. Самият футболист също има желание да заиграе във Висшата лига.

Telefoot във Франция също потвърждава за връзката между Юнайтед и Тюрам, като добавя, че нападателят е решен да напусне „Борусия Парк“ след четири сезона в Германия, но Интер, Челси, Байерн Мюнхен и Пари Сен Жермен също са свързвани с французина.

Тюрам отбеляза 44 гола за четири сезона в Гладбах. Той прави най-силната си кампания досега, след като направи 16 попадения в 29 мача.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА