Last news in Fakti

28 Април, 2023 21:30 1 098 0

Топ отбори в Англия в битка за звездата на Лил

  • джонатан дейвид-
  • лил-
  • манчестър юнайтед-
  • тотнъм-
  • челси-
  • футбол

Той прави много силен сезон и има 23 гола в 34 мача

Топ отбори в Англия в битка за звездата на Лил - 1

Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Челси са кандидати за привличането на нападателя на Лил Джонатан Дейвид, твърди “Екип”. Канадският голмайстор има договор до 2025 г., но се очаква да напусне френския клуб през лятото. Той прави много силен сезон и има 23 гола в 34 мача. Очаква се Лил да се раздели с него за около 65 милиона евро.

Ман Юнайтед търси централен нападател и със сигурност ще привлече играч на този пост през лятото. Челси също има голяма нужда от голмайстор, въпреки че Ромелу Лукаку ще се завърне на “Стамфорд Бридж” през лятото. Тотнъм пък може да се нуждае от заместник на Хари Кейн, тъй като бъдещето на талисманът на “шпорите” не е ясно.

Пари Сен Жермен също е вариант за Дейвид, но там трансферните цели ще са ясни, след като се изясни кой ще води отбора през следващия сезон. Байерн също следи изявите на голмайстора на Лил. Баварците все още не са запълнили дупката след напускането на Роберт Левандовски.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА