Last news in Fakti

30 Април, 2023 13:45 1 432 2

Левски показва уникални експонати, свързани с живота на Гунди

  • гунди-
  • левски-
  • спомени-
  • честване

На 4 май ще бъдат организирани много активности на „Герена“

Левски показва уникални експонати, свързани с живота на Гунди - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

От Левски дадоха повече информация за деня, в който ще бъде отбелязана 80-годишнината от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов. На 4 май ще бъдат организирани много активности на „Герена“.

"Левскари, На 4 май предстои да отбележим 80 години от рождението на легендата на клуба – Георги Аспарухов. В деня на незабравимата деветка ще стартираме поредицата от активности на „Герена“ в 15:00 часа, а в клубната експозиция ще бъдат изложени последният екип на Гунди, както и вещи и документи, свързани с живота на нападателя. Експонатите са предоставени от Музея на спорта. Очаквайте подробности и за останалите активности в следващите дни!", съобщават от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ветеран от Протеста

    8 2 Отговор
    Фенове също организират изложба в квартал Левски,но на 14 май в читалище Неофит Бозвели..Добре дошли на всички !!

  • 2 НЕКАДЪРНИЦИ

    1 2 Отговор
    НЕ си решавайте проблемите със славата на Гунди . Спрете да осквернявате името му и това на АПОСТОЛА . НЕДОСТОЙНО е .Никой не ви вярва вече .