Last news in Fakti

1 Май, 2023 14:00 1 520 3

Агенти не спряха да се хвалят и да се пъчат с героя на Левски

  • ефес-
  • рикардиньо-
  • левски-
  • ботев пловдив

Гол и три точки при откриването на нов стадион!

Агенти не спряха да се хвалят и да се пъчат с героя на Левски - 1

Компанията Ефес, която представлява Рикардиньо, не спря да го хвали и да се пъчи с изявите му срещу Ботев на Колежа. Бразилецът донесе победата на Левски с четвъртото си попадение в елита, а интересното е, че "сините" не губят, когато той се разписва, пише "Мач Tелеграф". Нападателят има и асистенции на сметката си.

"Гол и три точки при откриването на нов стадион!", радват се мениджърите на юношата на Гремио.

"Благодаря на Господ, на моето семейство и на нашите фенове, които бяха невероятни. Този мач беше важен за нас. Радвам се, че отбелязах и донесох радост на привържениците ни. Винаги е хубаво, когато играеш пред голяма публика. Нашата ни давеше страхотна мотивация. Като нападател, който е с №9 на фланелката, трябваше да реализирам тази ситуация. Само Левски!", заяви той.

Похвали пък имаше и за Сонко Сундберг от Гамбия, където той е сред основните фигури в националния отбор. Там също отчетоха, че "сините" са в серия от сухи мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПИЧ С СИНЬО

    6 2 Отговор
    ЛЕВСКИ СА ДОБРИ ИГРАЧИ ,ПРАВЯТ ПРЕКРАСНА ИГРА ,ФУТБОЛА ИМ Е ДОБЪР
  • 2 Голата истина

    4 3 Отговор
    Най добрите в българския отбор са ром и чужденец Пародия
  • 3 Смех !

    3 0 Отговор
    "Колежа" ! Това направо си е гавра с това прозвище.Колеж за пияници,наркомани и убитаци