Last news in Fakti

1 Май, 2023 08:00 1 884 3

Юрген Клоп се контузи от радост след гола и се заяде с Райън Мейсън

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • диого жота-
  • тотнъм

Германецът пострада при радостта си след победния гол на Диого Жота, отбелязан в 94-тата минута на двубоя

Юрген Клоп се контузи от радост след гола и се заяде с Райън Мейсън - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се контузи в края на мача срещу Тотнъм, спечелен драматично с 4:3 в добавеното време. Германецът пострада при радостта си след победния гол на Диого Жота, отбелязан в 94-тата минута на двубоя.

Веднага след попадението на португалеца, Клоп се затича да отпразнува попадението в познатия си експресивен стил. Този път обаче това му изигра лоша шега и наставникът се хвана за бедрото. Според медиите на Албиона, германецът най-вероятно има разтежение. Тепърва обаче ще стане ясно колко сериозен е проблемът.

След мача Клоп пък се заяде с мениджъра на Тотнъм Райън Мейсън, който се оплака от факта, че Диого Жота не бе изгонен от игра за ритник в главата на Оливер Скип.

"Райън трябва да се тревожи за други неща. Те имат добър отбор и трябва да играят по-добър футбол. Не може просто да контраатакуват, трябва да играят по-добре с този състав. Диого Жота вдигна високо крака си, но не се целеше в главата на съперника си. Преди това Оливер Скип също можеше да получи червен картон. Той спомена ли нещо за това? Вместо да иска червен картон за Жота, по-добре да се тревожи за други неща", посъветва го Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Палячо

    7 8 Отговор
    Тоя да се прибира вече в Германия. Свърши си работата

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Д-р Иванов

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Палячо":

    Или в Карлуково
  • 3 Бачо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Палячо":

    Най добрият треньор за последните десет години.