Last news in Fakti

1 Май, 2023 13:00 3 163 7

Капитанът на ЦСКА: Собственикът влезе в съблекалнята и каза ..

  • юрген матей-
  • цска-
  • футбол-
  • лудогорец

Един момент на разконцентрация реши мача

Капитанът на ЦСКА: Собственикът влезе в съблекалнята и каза .. - 1

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей говори след загубата с 0:1 от Лудогорец в 28-ия кръг на efbet Лига и заяви, че "армейците" ще се борят за титлата до последния мач.

„Дефанзивно играхме почти перфектно, с изключение на корнера. Ако не вкараш, трябва да направиш така, че да не ти вкарат. Един момент на разконцентрация реши мача. Това са големите мачове. Един момент беше достатъчен за тях“, започна бранителят.

„Прекъсването не може да е извинение, защото мачът спря и за тях. Най-лесно е да кажем, че това им помогна или загубихме фокус, но мачът спря и за нас, и за тях. Ако трябва да биеш корнер и те замерят в главата, не е приятно. Мисля, че решиха проблема. Мога да разбера, че това беше правилната процедура и правилата трябва да се спазват. Твърде много време стояха вътре съдиите и футболистите на Лудогорец“, продължи нидерландецът.

„Атмосферата беше уникална, за първи път стадионът беше пълен. Разочарованието е още по-голямо, защото искахме да се им се отплатим. Дадоха ни сили. Съжаляваме за феновете. Оставаме в битката за титлата и искаме да пълнят стадиона във всеки мач“, заяви още Матей.

„През последните седмици трябваше те да ни преследват, сега е наш ред. Показахме на всички, че не всичко е решено и можем да се борим с тях. Ще говорим след последния мач. Имам надежди. Ние сме силен отбор и можем да се борим за титлата до последния мач“, каза защитникът.

„Има много емоции във всеки мач. За да съм честен, имаше уважение и от двете страни. Съдията ми обясни нещо, когато даде 10 минути продължение. Не разбрах какво ми обясни. Това е част от играта. Подходихме с респект. Имаше много напрежение. Знаех, че Кабаков свири на европейски мачове, добре е за него, че е тук. Радвам се за него, че има мачове в Европа. Трябва да играем при всеки един съдия. Има доста големи мачове, които трябва да ръководи и в България“, продължи нидерландецът.

„Точно след мача не казах много в съблекалнята. Собственикът влезе в съблекалнята и каза някакви неща на футболистите. Като сме ядосани, трябва да го впрегнем в победа в следващите мачове. След като се прибрахме в съблекалнята, съдията ми каза как стоят нещата. Ако това, което ми каза той, добавеното време трябваше да е толкова, но виждаме добавено време по 8-9 минути и без фойерверки“, завърши Юрген Матей.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8976597598

    19 3 Отговор
    Абе Лудогорец си взе мача отвсякъде , Цска прегря , орлите бяха по-концентрирани и си заслужиха победата.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мимчят

    15 2 Отговор
    Не става само с думи и насъсквания,иска се и ум ,знания и талант+ труд.Няма ли ги тия неща,няма да ви бъде....
  • 4 Мим33

    18 2 Отговор
    Абе преди мачовете много специалисти,като Майкала,а и треньори уж легенди,много се изказваха и даваха прогнози с колко ще бият,а сега нещо се скриха и мълчат...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Паоло Роси

    9 2 Отговор
    Кабаков помагаше през целият мач на ЦСКА,но това се оказа недостатъчно,само със публика и съдийска помощ не става,трябват добри футболисти,добър треньор ,Матрак ако беше толкова добър играч нямаше да дойде във ЦСКА ..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.