Last news in Fakti

1 Май, 2023 18:00 930 2

Левски обяви организацията за годишнината на Гунди

  • левски-
  • футбол-
  • георги аспарухов-
  • гунди

Забавленията за малки и големи ще бъдат съпътствани с музика и разнообразие от храни и напитки, а в деня на незабравимата деветка Левски приема Септември от 20:30 часа

Левски обяви организацията за годишнината на Гунди - 1

Левски обяви организацията за честването на 80 години от рождението на клубната легендата Георги Аспарухов на 4 май.

Програмата ще стартира в 15:00 часа, като пред Сектор „А“ ще бъде обособен кът за деца, където малките левскари ще могат да се забавляват в специални шатри за рисуване и оцветяване на тема Гунди.

За по-големите ще има атрактивни игри и предизвикателства, а на обособени стени всеки ще може да си направи снимка за спомен, написаха от клуба.

Забавленията за малки и големи ще бъдат съпътствани с музика и разнообразие от храни и напитки, а в деня на незабравимата деветка Левски приема Септември от 20:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    2 1 Отговор
    той сигурно се обръща в гроба , като гледа какви левскари го ,,честват
  • 2 Гундито

    1 0 Отговор
    кибапчета и чалга ще да е.