Last news in Fakti

2 Май, 2023 13:00 917 2

Ето защо основен играч на ЦСКА пропусна дербито с Лудогорец

  • брадли де нойер-
  • цска-
  • лудогорец-
  • футбол

Той изненадващо остана извън групата на армейците за сблъсъка с Лудогорец, като според първоначалните планове на Саша Илич е трябвало да стартира като титуляр

Ето защо основен играч на ЦСКА пропусна дербито с Лудогорец - 1

Нидерландският халфбек на ЦСКА Брадли де Нойер ще може да вземе участие в двубоя с Хебър в четвъртък. Той изненадващо остана извън групата на армейците за сблъсъка с Лудогорец, като според първоначалните планове на Саша Илич е трябвало да стартира като титуляр.

Колегите от "Тема Спорт" съобщават, че след съботната тренировка на тима на базата в Панчарево Де Нойер е получил болки в коляното, които в крайна сметка не му позволили да играе в неделя.

Той обаче взе пълноценно участие във вчерашното занимание на червените и ще бъде на линия за мача в Пазарджик. В състава на ЦСКА няма други контузени, като възстановен от разтежението си е Жеферсон, който дори попадна в групата за Лудогорец, но не се появи на терена.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ирена

    2 3 Отговор
    Все тая. ЦСКА са слаби и без стил. Не я чувстват играта.
  • 2 Левски 1914

    3 3 Отговор
    Пишете цялото име на МЕНТЕТО още не са махнали ТИРЕТО!